上一頁下一頁
發新話題

11月7日 (星期六)....逃園結義Fairlady's生日團

收藏  |  訂閱
516  17.2k

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-10-21 08:34 PM 發表 查看引用來源
咁.........你搵多10個朋友黎玩,開間房比你,你就可foc了!:smile_30:
到時最多過黎同你飲番杯喇....

引用:
原帖由 弓起發財 於 2009-10-21 08:34 PM 發表 查看引用來源

你生日你未foc左你飯盒..飲酒..緊係要拎個銀包出黎嫁啦....
但係你知唔知...上面D人生日係生日個果包哂成間房既洗費其他人一蚊都唔洗出 你係唔係咁先
我都聽過咁樣,跟著d人就封紅包,100蚊或以上!:smile_30:

引用:
原帖由 隱蔽長者 於 2009-10-21 08:36 PM 發表 查看引用來源

到時最多過黎同你飲番杯喇....
都好,痴酒飲唔駛比錢喎!:smile_30: :smile_30:

好....到時不醉無歸....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-10-21 08:37 PM 發表 查看引用來源
都好,痴酒飲唔駛比錢喎!:smile_30: :smile_30:
我會CALL保安

引用:
原帖由 yung712 於 2009-10-21 08:39 PM 發表 查看引用來源
好....到時不醉無歸....:smile_30: :smile_30:
早D到wo....壽星公生日遲到唔老黎嫁.....一人三杯 你得既...第一杯祝你搵到錢 第二杯係祝你有錢淨 第三杯係祝你身體康健

家陣已經去到45杯...簡單D15支....

引用:
原帖由 弓起發財 於 2009-10-21 08:42 PM 發表 查看引用來源

早D到wo....壽星公生日遲到唔老黎嫁.....一人三杯 你得既...第一杯祝你搵到錢 第二杯係祝你有錢淨 第三杯係祝你身體康健

家陣已經去到45杯...簡單D15支....
仲早d到?佢話要去sz玩完先過黎!

女foc 已經威, 酒都要foc 就更加威

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-10-21 08:57 PM 發表 查看引用來源
佢話不醉無龜wo.....遲黎未即係執死雞0.0?

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-10-21 08:57 PM 發表 查看引用來源
亞公講d野...好底死呀...:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆