上一頁下一頁
發新話題

有冇人好似我咁?

收藏  |  訂閱
91  11.6k

引用:
原帖由 applepeach 於 2009-9-29 09:59 PM 發表 查看引用來源
我同男朋友已經幾個月無攪過野,我地唔係住埋一齊,但係問題係佢一d同我做o既需要都無,佢會自己攪掂,所以同佢拍左幾年拖佢都無主動要過,好多時講到明佢都當無件事,唉,好辛苦,佢一d都唔理我o既需要.可以點做?
好明顯你地就係唔夾啦,快d轉人喇!!!:smile_38:

回覆 1# 的帖子

我都試過咁既情況...自己想要時gf唔想要,有時勉強做左左都冇引啦,呢d野要兩方面enjoy架麻

樓主,,,
你真係搵日好好好認真同佢傾...
仲要迫佢面對...
如果唔係...
你真係好慘:smile_o03:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

佢唔想攪你都冇法啦~真係唯有出面搵啦:smile_29: :smile_29:

佢係唔係少林寺出身架??

:smile_41:

引用:
原帖由 applepeach 於 2009-9-29 09:59 PM 發表 查看引用來源
我同男朋友已經幾個月無攪過野,我地唔係住埋一齊,但係問題係佢一d同我做o既需要都無,佢會自己攪掂,所以同佢拍左幾年拖佢都無主動要過,好多時講到明佢都當無件事,唉,好辛苦,佢一d都唔理我o既需要.可以點做?
我諗路唔係好多條啫,,,
1)同佢傾到清清楚楚個原因
2)DIY
3)搵個 sp / 比錢買 service
4)分手,換過個同妳各方面都夾既人

引用:
原帖由 applepeach 於 2009-9-29 10:37 PM 發表 查看引用來源
我地一齊4年啦~好想問一句,到底咩會令到一個男人長時間無意欲同女朋友做? 希望男仔幫下手解答.
:smile_34: 我地一齊4年啦~好想問一句,到底咩會令到一個女人長時間無意欲同男朋友做?

冷感
心理
生理

引用:
原帖由 applepeach 於 2009-9-29 09:59 PM 發表
我覺尼d男仔好大問題,愛一個無可能不想要

引用:
原帖由 cool~girl 於 2009-9-30 10:20 PM 發表 查看引用來源

我覺尼d男仔好大問題,愛一個無可能不想要
正常既話冇可能完全話唔想架!
雖然一齊耐左之後,係會做少D,但冇可能完全唔掂架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆