上一頁下一頁
發新話題

上星期六CP富x酒店不快經歷

收藏  |  訂閱
81  6.6k

引用:
原帖由 koikeaya 於 2009-9-23 05:32 PM 發表 查看引用來源
又係d廣告佬踩人地抬高自己,有錢佬普通場仔又細都0甘多人去,冇解
踩個閪場就梗啦。不過睇唔到樓主抬高自己d乜喎!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 nokorca 於 2009-9-22 06:19 PM 發表 查看引用來源
:smile_22:
是咁的
朋友經 MM 一個星期前已經訂了 2x1 號房
我就先到達
入到去見有男女經理在爭執
當中有人說有本地人先訂房... 不可以給我
仲建議我地用房玩
我立即黑面話唔得...
我話私人聚會...怎可以同 ...
唉 ~~~
你地唔 叫 type-r929  幫你地訂房 ~~~
實無運行啦 ~~~ 哈 哈 哈 :smile_o11:

Change venue.....

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-9-22 07:06 PM 發表 查看引用來源
好在你地未開房咭,
唔係有人又要print單!
係咪呢件事呀 ~~~~

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=10305286

多謝 c hing 報告

多謝無比人print單報告!

真係唔多信呢件事, 同房一齊玩? 無可能卦!

間間場都差唔多, 多本地l人又如何. 你地自己閂埋房一班自己友一齊玩, 使乜理間離房係本地人定香港人......如果你要理, 乜一齊同房囉.....咁你又怕咩?!?!?

引用:
原帖由 nokorca 於 2009-9-22 06:19 PM 發表 查看引用來源
:smile_22:
是咁的
朋友經 MM 一個星期前已經訂了 2x1 號房
我就先到達
入到去見有男女經理在爭執
當中有人說有本地人先訂房... 不可以給我
仲建議我地用房玩
我立即黑面話唔得...
我話私人聚會...怎可以同 ...
以後抵制呢個場, 有錢邊度都有得玩.

小意思,我都成日見!

引用:
原帖由 H53 於 2009-9-25 03:00 PM 發表 查看引用來源
真係唔多信呢件事, 同房一齊玩? 無可能卦!

間間場都差唔多, 多本地l人又如何. 你地自己閂埋房一班自己友一齊玩, 使乜理間離房係本地人定香港人......如果你要理, 乜一齊同房囉.....咁你又怕咩?!?!?
同意,我都会咁做,一齊玩呢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆