上一頁下一頁
發新話題

老婆姣撚騰騰..........要我影人地條鳩相

收藏  |  訂閱
104  37.8k

:smile_34: 喂,我都係做地盤

支持一下先~~ :smile_35:

引用:
原帖由 cool~girl 於 2009-10-10 01:10 AM 發表 查看引用來源

好彩我老公,不是他個類人,如果不是真可憐
咁妳有冇偷食啊?

引用:
原帖由 root17 於 2009-10-11 02:49 AM 發表 查看引用來源
:smile_34: 喂,我都係做地盤
引用:
原帖由 bryan1007 於 2009-10-11 02:36 AM 發表 查看引用來源
我都做地盤, 我都好大隻, 介紹我俾你老婆丫~:smile_o05:
金螎海潚 side effect

你睇有咁多人失業....................轉去做地盤呵:smile_14: :smile_13: :smile_44: .........................................................:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 53545453 於 2009-10-10 06:26 PM 發表 查看引用來源
你應放佢上鳳樓,你收水,一舉幾得:smile_30:
哈哈,c兄真係好提議喎

Thanks for your nice story!!!!:smile_38:

引用:
原帖由 shatinswim 於 2009-10-12 08:02 PM 發表 查看引用來源

金螎海潚 side effect

你睇有咁多人失業....................轉去做地盤呵:smile_14: :smile_13: :smile_44: .........................................................:smile_30: :smile_30: : ...
地盤佬滿身古銅色又大隻,莫非好多女人都中意大隻佬

最新報告
星期六我地約埋一齊去左廣州浸溫泉,我地仲係溫泉玩埋水戰,所謂水戰衹是在溫泉中把水互潑,玩玩下老婆同地盤佬自然會有身體接觸,地盤佬條泳褲緊緊包住佢既胯下物,真係大大包凸哂出黎,老婆當然睇到眼甘甘,我叫老婆放胆乘機係溫泉玩水時觸踫下地盤佬揪大大包,睇下佢有乜反應,係咁情況下互相觸踫來得自然,當然我亦好識做咁借意行去取飲品,黎遠睇見佢地愈玩愈癲,地盤佬竟然將我老背起在摔落水中,老婆一對大波已經貼緊在地盤佬背上,睇黎老婆也被摔得不亦樂乎!

玩左一個下午當然大家都已經好攰,我地返到溫泉酒店取房休息,為著省錢同埋一個特別理由.........我地當然只是租了一個房間,老婆返房已經攰到馬上瞓著,而我就跟地盤佬去左買了啤酒,待老婆一覺瞓來後,大家黎個借酒瘋狂,好先讓情緒放松放松..........
當晚我地就在酒店房內瘋狂了半晚,地盤佬當然早有準備了安全套,房內本來是兩張分開的床,我地將兩張床合併為一,當老婆手握地盤佬支大賓州近距離呈現佢眼前,老婆已急不及待張口品嚐,過程中細節已經不知應該如何形容,老婆當然唔止品嚐了地盤佬支大賓州咁簡單啦,地盤佬亦當然屌得過引兼興奮,我呢個當觀眾既亦睇到鳩岳岳,當然最後都係由我呢支只得5吋既鳩屌多老婆一鑊已收場...........

:smile_38:  so exciting c hing..... any take photo?:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆