上一頁下一頁
發新話題

請左個廚師番黎, 無得食, 仲要食自助餐......

收藏  |  訂閱
152  20.2k

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-9-20 11:11 AM 發表 查看引用來源
如果佢係女人,佢未試過啲好野姐,如果佢係男人,條野唔夠大轆囉!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我見佢咁大反應啫:smile_55: :smile_55: , 多數人見到我頭像件野都既羨慕又妒忌架麻

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-9-20 10:36 AM 發表 查看引用來源

只係識煮冷盤
應該咁講先岩,個廚師已經唔識生火,所以煮唔到野食:smile_27:
所以經常要自助:smile_42:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-9-20 11:09 AM 發表 查看引用來源
你食撻定食腸仔呀?:smile_41: :smile_41: :smile_41:
食都無得食何來頭盤?

屋企無野食咪出街比錢食, 可以仲會食到好野

今日無聊又check左入e度睇...

睇到樓主既一返言論之後,我直頭由心難過出黎...眼淚都出埋...

我同我女友年幾都無咩過,傾完都無用.....我同佢又唔想散.....唉..............

引用:
原帖由 BGs 於 2009-9-20 02:20 PM 發表 查看引用來源

應該咁講先岩,個廚師已經唔識生火,所以煮唔到野食:smile_27:
所以經常要自助:smile_42:
唔識生火 你個行政總廚貴庚 咁快退休

引用:
原帖由 lions 於 2009-9-20 03:08 PM 發表 查看引用來源
屋企無野食咪出街比錢食, 可以仲會食到好野
有時可能遇到免費午餐添

引用:
原帖由 ybhk 於 2009-9-20 03:23 PM 發表 查看引用來源

睇到樓主既一返言論之後,我直頭有心難過出黎...眼淚都出埋...

我同我女友年幾都咩過,傾完都無用.....我同佢又唔想散.....唉..............
咁.....都係一個極之嚴重既問題喎

引用:
原帖由 ybhk 於 2009-9-20 03:23 PM 發表 查看引用來源

睇到樓主既一返言論之後,我直頭有心難過出黎...眼淚都出埋...

我同我女友年幾都咩過,傾完都無用.....我同佢又唔想散.....唉..............
我都係...傾都無用...已經半放棄狀態...我都好耐無再提出..:smile_24:
只係一兩個月有一次佢叫醒我要我開餐:smile_27:
有時都唔知自己係乜...只係一個搵錢機器...?:smile_o03:

引用:
原帖由 longum 於 2009-9-20 08:03 PM 發表 查看引用來源

我都係...傾都無用...已經半放棄狀態...我都好耐無再提出..:smile_24:
只係一兩個月有一次佢叫醒我要我開餐:smile_27:
有時都唔知自己係乜...只係一個搵錢機器...?:smile_o03:
咁呢位c hing, 你既遭遇我深表同情, 不過男人既角色都係如此:smile_39: :smile_39: :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆