上一頁下一頁
發新話題

大佬, 我老婆本離嫁!

收藏  |  訂閱
124  13.3k

引用:
原帖由 w38 於 2009-9-1 10:33 AM 發表 查看引用來源
成億身家 :smile_40:
我又唔係個d投資大師:smile_o01:
點會有成億身家:smile_o10:

引用:
原帖由 Black.Jack 於 2009-9-1 08:13 AM 發表 查看引用來源

師兄可能唔係講錢, 係佢D子弟兵
紅衛兵我就識:smile_o12::smile_o01:

引用:
原帖由 fairview 於 2009-9-1 09:58 AM 發表
白痴仔 Post   9 up
引用:
原帖由 啦叭 於 2009-9-1 11:08 AM 發表
禾刀唔知佢寫乜鳩?
引用:
原帖由 Redcoke 於 2009-9-1 11:19 AM 發表
九唔答八post,...
引用:
原帖由 SexTone 於 2009-9-1 01:20 PM 發表
帶埋老婆本去桑拿,on 9!
花花.....:smile_39:

都話唔示我一個覺得妳派膠報啦:smile_38:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-9-1 02:17 PM 發表 查看引用來源

花花.....:smile_39:

都話唔示我一個覺得妳派膠報啦:smile_38:
點樣一次個引用人地三個reply:smile_o10::smile_o06:
我幾時成為了膠王之王:smile_o16::smile_o03:

引用:
原帖由 北京胡姬花花 於 2009-9-1 02:31 PM 發表

點樣一次個引用人地個reply:smile_o10::smile_o06:
我幾時成為了膠王之王:smile_o16::smile_o03:
個呀:smile_53:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-9-1 02:33 PM 發表 查看引用來源

係四個呀:smile_53:
禁我幾肯定我已經成為膠post之王:smile_o01::smile_o03:

我去北京既sauna
個locker仔同我講一定要將銀包同電話擺晒係locker
佢話係北京市規定
但係locker上面有塊牌寫坐'不見財物,恕不負'
采佢都傻,但係o個陣時已經沖左涼
都要俾佢屈淨水:smile_o02:

引用:
原帖由 大碌野 於 2009-9-1 03:26 PM 發表 查看引用來源
我去北京既sauna
個locker仔同我講一定要將銀包同電話擺晒係locker
佢話係北京市規定
但係locker上面有塊牌寫坐'不見財物,恕不負'
采佢都傻,但係o個陣時已經沖左涼
都要俾佢屈淨水:smile_o02:
從來唔見:smile_o01:
他們都不會付責:smile_o03:

引用:
原帖由 zqp 於 2009-9-1 09:36 AM 發表 查看引用來源
真係唔見錢, 問边个:smile_55:
問自己:smile_o12:
點解會禁唔小心:smile_o03:

引用:
原帖由 北京胡姬花花 於 2009-8-31 05:32 PM 發表

點解?
我不是通輯犯:smile_o04::smile_o10::smile_o03:
可能你碌棍靚D卦, 怕俾人捉去做通櫃犯.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆