上一頁下一頁
發新話題

大家有冇遇到一d 以為可以成為sp的人.. 但真人同相好唔同ga ?

收藏  |  訂閱
82  5.8k

引用:
原帖由 Arctic 於 2009-8-25 04:13 PM 發表 查看引用來源

都要睇下對住咩人
HAHA...小天使好女仔黎ga...  錫住人呀

引用:
原帖由 Arctic 於 2009-8-25 04:12 PM 發表 查看引用來源
我想識朋友仔ja XD
係度吹吹水吧

話時話,有冇女仔主動問sex既野呢?

我試過比個女仔問我鍾唔鍾意舔妹妹~~

年紀大之嘛.... 又唔係肥過200 lb, 又唔係恐龍托世就可以食一次試味啦~

引用:
原帖由 Vantofler 於 2009-8-25 04:51 PM 發表 查看引用來源
年紀大之嘛.... 又唔係肥過200 lb, 又唔係恐龍托世就可以食一次試味啦~
就係世紀大災難咁...   又肥..  skin又唔好...     搵過好幾個sp...  今次里次真係....

點解唔開cam要睇相?

^0^'''我本身就係一個啦!!..哈哈''

真人同相差70%既....-.-''!

比人話用假相@___@!"''叮叮

引用:
原帖由 `★S!u嵐 於 2009-8-26 12:05 AM 發表 查看引用來源
^0^'''我本身就係一個啦!!..哈哈''

真人同相差70%既....-.-''!

比人話用假相@___@!"''叮叮
下....咁慘...  有冇得睇下先?

睇下相係點先

引用:
原帖由 a7513907 於 2009-8-26 12:11 AM 發表 查看引用來源

下....咁慘...  有冇得睇下先?

睇下相係點先
=.=''!
我之前日日放張相係頭像架啦

係大家睇波睇身村...唔睇頭姐^0^''

架下先講- -''!so funny!

引用:
原帖由 `★S!u嵐 於 2009-8-26 12:12 AM 發表 查看引用來源

=.=''!
我之前日日放張相係頭像架啦

係大家睇波睇身村...唔睇頭姐^0^''

架下先講- -''!so funny!
冇法LA...  我黎左引版都唔係好耐...算係新仔...  邊有機會睇呢....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆