上一頁下一頁
發新話題

剛遇到超嘔心的核突男..

收藏  |  訂閱
216  44.5k

引用:
原帖由 QWE0 於 2009-8-17 23:01 發表 查看引用來源

有D仲好反感架...................You You You !!!
我下次會顧及一下隔離個位女士既感受~~~
世界上多幾個你呢D男士真係好啦!
起碼識寫個醜字先!

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-8-17 10:58 PM 發表 查看引用來源

係呀!真係唔該D男士們,擺出含情默默既眼神之前,
請顧及一下隔離個位女士既感受!真係唔係個個都受呢一套!
有D仲好反感架!:smile_42: :smile_39:
hi angle....
呢個世界好多男仔都以為自己系梁朝偉ma.....
真系想插佢隻眼....:smile_30:

引用:
原帖由 QWE0 於 2009-8-17 11:01 PM 發表 查看引用來源

有D仲好反感架...................You You You !!!
我下次會顧及一下隔離個位女士既感受~~~
男人都系扮man好d..扮含情默默咁有時好難頂既...:smile_38:

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-8-17 11:04 PM 發表 查看引用來源

世界上多幾個你呢D男士真係好啦!
起碼識寫個醜字先!
起碼識寫個醜字先-------->串我呀!!!!

引用:
原帖由 arming6700 於 2009-8-17 23:04 發表 查看引用來源

hi angle....
呢個世界好多男仔都以為自己系梁朝偉ma.....
真系想插佢隻眼....:smile_30:
係呀!其實話說回來,都有D女仔以為自己係李嘉欣!
成日擺出一副目空一切,不可一世既樣子!

引用:
原帖由 QWE0 於 2009-8-17 23:07 發表 查看引用來源

起碼識寫個醜字先-------->串我呀!!!!
我讚你好好先生呀!
我係串D唔知醜既男人JA!

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-8-17 11:09 PM 發表 查看引用來源

我讚你好好先生呀!
我係串D唔知醜既男人JA!
咁都好D .....
幾驚你串我:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 QWE0 於 2009-8-17 23:10 發表 查看引用來源

咁都好D .....
幾驚你串我:smile_30: :smile_30:
邊敢串你喎!

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-8-17 11:08 PM 發表 查看引用來源

係呀!其實話說回來,都有D女仔以為自己係李嘉欣!
成日擺出一副目空一切,不可一世既樣子!
我都覺....我就專吾睇佢...哼...:smile_30: :smile_30:
女仔做皤自己米得羅......自然d ma

引用:
原帖由 arming6700 於 2009-8-17 23:12 發表 查看引用來源

我都覺....我就專吾睇佢...哼...:smile_30: :smile_30:
女仔做皤自己米得羅......自然d ma
YES!有自信唔等於要自大!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆