上一頁下一頁
發新話題

雄獅sn

收藏  |  訂閱
84  5.5k

引用:
原帖由 細b哥 於 2009-8-12 06:30 PM 發表 查看引用來源
都係當嗰一杯咋
咁都好d!至少我冇比佢握多1樣野!:smile_o10:

引用:
原帖由 機師普 於 2009-8-12 06:28 PM 發表 查看引用來源

佢老細話大得滯放唔落!比佢吹脹:smile_o16:
咁點解個老細唔話有d A牌矮得滯,放唔到做A牌姐!

引用:
原帖由 501indy 於 2009-8-12 06:35 PM 發表 查看引用來源

咁點解個老細唔話有d A牌矮得滯,放唔到做A牌姐!
點先可以做A牌,係由佢嘅上鐘同點鐘率而定,加埋客人feed back!唔係一味睇身高架:smile_o03:

引用:
原帖由 機師普 於 2009-8-12 06:40 PM 發表 查看引用來源

點先可以做A牌,係由佢嘅上鐘同點鐘率而定,加埋客人feed back!唔係一味睇身高架:smile_o03:
咁我地唔好成日翻卓d囡囡同埋要同主任講no comment先得咯!:smile_o01:
但呢個場我唔見有高既普通牌既!:smile_45:

雄C正一垃圾場...:smile_27: :smile_27:

多謝紅C包膠:smile_o03:

引用:
原帖由 501indy 於 2009-8-12 07:07 PM 發表 查看引用來源

咁我地唔好成日翻卓d囡囡同埋要同主任講no comment先得咯!:smile_o01:
但呢個場我唔見有高既普通牌既!:smile_45:
以前有好多,依家就唔知:smile_o03:

C SN 好咩!:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 西田美沙 於 2009-8-12 09:21 PM 發表 查看引用來源
C SN 好咩!:smile_o01: :smile_o01:  
女嘅質素就唔想講,因為各花入各眼,如果單計位置,價錢,硬件加埋有野食送,我覺得OK:smile_o03:

引用:
原帖由 機師普 於 2009-8-12 09:27 PM 發表 查看引用來源

女嘅質素就唔想講,因為各花入各眼,如果單計位置,價錢,硬件加埋有野食送,我覺得OK:smile_o03:
100%同意機師兄既睇法!:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆