上一頁下一頁
發新話題

上個禮拜嘅事~~(呢個post衰人本來唔俾出,經佢刪剪後終於出得)

收藏  |  訂閱
259  25.4k

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-8-7 11:56 AM 發表 查看引用來源

我m緊唔會diy~~~~~~~
不過唸果d野個肚仔就會有脹住谷住咁~~又唔係痛~~總之唔自然~~~唔舒服~~~~~
唉,都系唔好再diy,本來5日黎完m,家陣第5日要食藥都咁多,
睇怕星期日又食蕉................:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-7 11:43 AM 發表 查看引用來源

真心想問,乜你地男人內唔內射真系咁緊要架咩?
我自己覺得就吾係太大問題
最主要係大家enjoy個過程咪得囉

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-7 11:44 AM 發表 查看引用來源

睇完你個post我回憶上次比佢奶gapgap的滋味........
哎呀唔好諗啦.....m緊攪到愈諗愈痛.......................
諗起都會痛嘅咩?

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-7 12:00 PM 發表 查看引用來源

唉,都系唔好再diy,本來5日黎完m,家陣第5日要食藥都咁多,
睇怕星期日又食蕉................:smile_39: :smile_39:
haha乜妳吾係中2食蕉嘅咩:smile_o11:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-7 12:00 PM 發表 查看引用來源

忍下啦家姐~~~~~~~幾日啫~~~~

引用:
原帖由 kenny9453 於 2009-8-7 12:03 PM 發表 查看引用來源

諗起都會痛嘅咩?
你唔係女仔,你唔會明個感覺~~~~~~~~~:smile_19: :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 kenny9453 於 2009-8-7 12:04 PM 發表 查看引用來源

haha乜妳吾係中2食蕉嘅咩:smile_o11:
我食蕉0既意思系無得咩咩~:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-8-7 12:05 PM 發表 查看引用來源

忍下啦家姐~~~~~~~幾日啫~~~~
其實我之前成個星期無同豬公咩咩架啦,
加埋成兩個星期呀陰公.....所以咪忍唔到要diy囉.........:smile_24:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-8-7 12:10 PM 發表 查看引用來源

其實我之前成個星期無同豬公咩咩架啦,
加埋成兩個星期呀陰公.....所以咪忍唔到要diy囉.........:smile_24:
撞啱又mm係淒涼d嘅~~~~冇法啦~~~幾日好快過~~~~~:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-8-7 12:07 PM 發表 查看引用來源

你唔係女仔,你唔會明個感覺~~~~~~~~~:smile_19: :smile_19: :smile_19:
所以咪問下妳哋囉
等我第時"睇量"下女友ar ma

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆