上一頁下一頁
發新話題

8月12星期3晚[北蒲+cpmiraton]首創CA即日來回光豬K Party(接受報名)己成團

收藏  |  訂閱
183  5.2k

引用:
原帖由 m208 於 2009-8-6 01:26 PM 發表 查看引用來源
賴好聽 其實係你自己要返屋企
我就過夜喇!去CA點可以即日來回呢!:smile_o11:

引用:
原帖由 浪花 於 2009-8-6 01:33 PM 發表 查看引用來源
推...........................:smile_o03:
你平日是不是有困難呢!:smile_o10:

支持下先,去到星期1call你藍猫:smile_30: :smile_38:

我都好想去~~我好內無上ca啦~~~~

引用:
原帖由 lcclcc1234 於 2009-8-7 12:50 AM 發表 查看引用來源
我掉到假都想去呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lcclcc1234 於 2009-8-7 12:50 AM 發表 查看引用來源
我都好想去.......:smile_o06:

引用:
[quote]原帖由 北蒲男爵 於 2009-8-4 02:36 PM 發表
8月12星期3晚[北蒲 + cpmiraton]首創即日來回CA光豬正K Party團費450指定酒水及即日來回車費全包~自行集合或早走或過夜同價~(歡迎任何人仕報名)~~~4人成團~~~***(如團友叫超過壹個囡囡,每多一個囡囡須加收50酒水費)* ...
[/quote]
引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-8-7 12:53 AM 發表 查看引用來源
我掉到假都想去呀:smile_30: :smile_30:
正K黎喎......都唔啱你玩~~~:smile_o04:

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-7 02:07 AM 發表 查看引用來源

我都好想去.......:smile_o06:
阿敵不如一齊去啦

引用:
原帖由 lcclcc1234 於 2009-8-7 02:20 AM 發表 查看引用來源
阿敵不如一齊去啦
星期三晚收十點....第二朝返十點..中環...:smile_o06:

唔駛返工就去到......
即日來回都唔掂......
我飲完酒第二日要休息抖抖先得GA......

引用:
原帖由 藍敵 於 2009-8-7 02:24 AM 發表 查看引用來源

星期三晚收十點....第二朝返十點..中環...:smile_o06:

唔駛返工就去到......
即日來回都唔掂......
我飲完酒第二日要休息抖抖先得GA......
學某c兄請病假啦~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆