上一頁下一頁
發新話題

叫鴨仔遊記

收藏  |  訂閱
122  25.0k

next time call me la

引用:
原帖由 samsamcarcar 於 2009-7-27 06:00 PM 發表 查看引用來源
佢好唔同架.你唔係我地女仔.個種感覺好特別.
我收500...包你話正

乜香港都有架咩!!!

No 1     !

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-7-27 10:10 PM 發表 查看引用來源

可以同你講..hk做鴨好難ga..............

我試過有次同班nf(全男班...)去其中一個nf個fd(呢個fd女仔黎...叫佢a啦)做野既bar飲野............
飲飲下...有幾個女人(約3x)..住左去另一邊...過左陣...有幾個男仔坐 ...
你當搵下外快喔...........:smile_38:

:smile_o12: 樓主真係識嘆啦:smile_o11:

引用:
原帖由 samsamcarcar 於 2009-7-27 05:47 PM 發表 查看引用來源
好好笑.唔知邊度講起好.有時.我同幾個姐妹都會上大陸玩鴨仔.全程都唔過千.呢一個月都無喎.點解.個姐妹係香港搵一隻鴨仔.所以無同我地上囉.問問下.我約左出黎玩一晚.真係好特別.又好笑.27.8歲男仔.個樣ok啦.唔可以話靚 ...
你係度出個post咪大把仔等住俾你食.....使乜上大陸仲要俾錢
:smile_34:

我都想做"鴨仔" , 賺番D外快 ... ...

引用:
原帖由 BOY924924 於 2009-7-28 12:54 PM 發表 查看引用來源

你當搵下外快喔...........:smile_38:
做鴨唔同出黎玩ga.................
而且..o個次..感覺係當我好似玩具咁...係咁抽我水:smile_o03:
個feel唔係咁好啦...可能o個陣年少氣盛................唔想咁比人玩囉.....
其實e+有ddddddd後悔~~:smile_o03:

引用:
原帖由 xref228 於 2009-7-28 01:41 PM 發表 查看引用來源

你係度出個post咪大把仔等住俾你食.....使乜上大陸仲要俾錢
:smile_34:
呢度d仔邊有d鴨咁好service呀?起碼外型同質素都好過呢度先啦!
雖然我無試過叫鴨,斷估人地d鴨訓練有素,功夫了得就緊架啦!
呢度d仔吹水就叻!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆