上一頁下一頁
發新話題

我想識D朋友

收藏  |  訂閱
393  9.9k

引用:
原帖由 lazyboy888 於 2009-7-27 08:51 PM 發表 查看引用來源

國際品牌管理.....好深奧:smile_o08:

我27歲....以家咁既時世,真係讀多d書著數:smile_o03:
27歲..正!!我鍾意...:smile_35:
國際品牌管理..即係幫一個唔係咁出名既牌子打造成為一個出名既牌子..大概係咁啦..:smile_24:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-7-27 08:53 PM 發表 查看引用來源

HELLO NICE TO MEET YOU

hi
nice to meet you.
My is Rebecca.

引用:
原帖由 Rebecca...mini 於 2009-7-27 20:44 發表 查看引用來源

哦..原來夠50分就ok咖喇...
咁你地快d陪我傾計咪得囉...
係係係 我係度陪你傾

引用:
原帖由 Rebecca...mini 於 2009-7-27 08:51 PM 發表 查看引用來源

hi 我叫Rebecca呀..你叫咩名呀?
Rebecca你好呀...我叫細文:smile_38:

引用:
原帖由 Rebecca...mini 於 2009-7-27 20:55 發表 查看引用來源

hi
nice to meet you.
My is Rebecca.

我叫天天

引用:
原帖由 Rebecca...mini 於 2009-7-27 00:27 發表 查看引用來源
我18歲..
我100%係女仔..男女都想識..
msn有相..我唔係好靚咖咋!:smile_19:
希望有d女仔唔好介意識番女仔啦..:smile_15:

女仔年齡不限..

男仔就24-28歲啦...:smile_35:
我慣左同呢個年紀既男仔相處. ...
其實你只想識朋友/定有緣會發展?

引用:
原帖由 forever1420 於 2009-7-27 08:56 PM 發表 查看引用來源

係係係 我係度陪你傾
我就黎要食飯喇...:smile_19:

引用:
原帖由 Rebecca...mini 於 2009-7-27 08:54 PM 發表 查看引用來源

27歲..正!!我鍾意...:smile_35:
國際品牌管理..即係幫一個唔係咁出名既牌子打造成為一個出名既牌子..大概係咁啦..:smile_24:
好開心妳咁鍾意我:smile_o05:
咁我覺得妳讀呢科都好特別喎:smile_o12:

hihi
:smile_o15:
你仲讀緊書?

引用:
原帖由 forever1420 於 2009-7-27 08:58 PM 發表 查看引用來源

其實你只想識朋友/定有緣會發展?
朋友...
因為我唔信網上情緣咖喎..
雖然有朋友試過..不過拍左兩年就分左手..:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆