上一頁下一頁
發新話題

誠徵30-40歲成熟男人

收藏  |  訂閱
156  5.2k

引用:
原帖由 呀fi~ona 於 2009-7-25 02:23 PM 發表 查看引用來源

系囉..我都覺得..唔通無咩成熟男人....
最慘系連pm都無..唉....市道真系淡......:smile_39: 點知多d 男人呢???????:smile_30:
我晏d 先出去呀....e+ 咪得閒囉..你呢????
其實呢度有好多成熟既男人
不過大多數都只係生理成熟
而唔係心理...:smile_30:

引用:
原帖由 呀fi~ona 於 2009-7-25 02:23 PM 發表 查看引用來源

系囉..我都覺得..唔通無咩成熟男人....
最慘系連pm都無..唉....市道真系淡......:smile_39: 點知多d 男人呢???????:smile_30:
我晏d 先出去呀....e+ 咪得閒囉..你呢????
我就慘哪!星期六都要返工,重要係全day,妳話死唔死呀!無妳咁幸福去街街添。:smile_39:

引用:
原帖由 deckk6807 於 2009-7-25 02:26 PM 發表
我就慘哪!星期六都要返工,重要係全day,妳話死唔死呀!無妳咁幸福去街街添。:smile_39:
唉.............返工可以穩錢..去街要洗錢..........

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-25 02:25 PM 發表

yes...............我都知呀...........
不過其實我都系想吹下水架 姐...........

引用:
原帖由 呀fi~ona 於 2009-7-25 02:29 PM 發表 查看引用來源

yes...............我都知呀...........
你想同男人吹水多 d???:smile_30:

引用:
原帖由 呀fi~ona 於 2009-7-25 02:28 PM 發表 查看引用來源

唉.............返工可以穩錢..去街要洗錢..........
你講得真係風涼~~~~~!:smile_27:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-25 14:25 發表 查看引用來源
:smile_o04:  好似好有心得咁啊~ :smile_o01:
引用:
原帖由 呀fi~ona 於 2009-7-25 14:29 發表 查看引用來源
引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-25 14:30 發表 查看引用來源
:smile_35:  我都係周圍呃下水吹咋~

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-25 02:30 PM 發表

男女都無咩所謂..只系覺得lee到應該男人多d姐....
"識男人"只系想開頭吹下水姐........

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-25 02:32 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04:  好似好有心得咁啊~ :smile_o01:  

:smile_35:  我都係周圍呃下水吹咋~
係呢度玩得耐
都見得唔少野啦:smile_42:

引用:
原帖由 呀fi~ona 於 2009-7-25 02:33 PM 發表 查看引用來源

男女都無咩所謂..只系覺得lee到應該男人多d姐....
"識男人"只系想開頭吹下水姐........
原來係咁~~~~~~
呢度我都覺得係男人多 d 既~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆