上一頁下一頁
發新話題

最新消息 cp 各 ktv 今晚 8點多開始暫時休息

收藏  |  訂閱
85  5.3k

吾系貢產下話..:smile_42:

学老总话斋。歌照唱。舞照跳。只要唔搞搞震。你惊D公安会告你唱的难听。跳得难看拉鬼你返去咩?总之只要唔上太空。唔当场搞野。唱歌之嘛。怕乜喔。。

引用:
原帖由 zjaschyi2009 於 2009-7-21 10:48 AM 發表 查看引用來源
学老总话斋。歌照唱。舞照跳。只要唔搞搞震。你惊D公安会告你唱的难听。跳得难看拉鬼你返去咩?总之只要唔上太空。唔当场搞野。唱歌之嘛。怕乜喔。。
同意!!:smile_38:

引用:
原帖由 zjaschyi2009 於 2009-7-21 10:48 AM 發表 查看引用來源
依家唔係講緊仲搞搞震,係講緊cp封場3日,你想去仁k飲果汁都無得你飲!:smile_30:

回覆 1# 的帖子

真係堅喎:smile_o03:

引用:
原帖由 機師普 於 20/7/2009 09:21 PM 發表 查看引用來源

呢個場點可以同其他地方相提並論呀??出晒名白粉竇黎架啦..大佬:smile_38:
C-兄:上幾个星期我在煩仔玩有6,7个便服KO入K房查,帶去袋小食都睇,果次係掃毒之後星期日收工,今次SN都掃毒?唔通係搞衛生咩!出呢玩尋開心唔係做賊,祝C-兄上去玩開心D………!!!

引用:
原帖由 機師普 於 2009-7-20 08:58 PM 發表
喂..呢D野上去玩左有咁上下日子嘅ching都經歷過架啦!!例行野,年年都有幾次架啦!!有咩咁危險呀?又唔係上去賣白粉
這次不同好危險呀c兄

引用:
原帖由 nissi 於 2009-7-21 12:54 AM 發表 查看引用來源
無既, 總有啲"自命不凡"既團長會出團架, 坐15日又唔係佢, 收晒錢, 埋咗張單, 話之你坐30日都唔關佢事啦~~

至於啲媽咪係啲"團長"背後點樣"屌蝦拆蟹", 你估佢地唔知咩? 一入到k房, 又話要送 ...
ching就係ching.....其實不只那些.....果啲"自命不凡"嘅團長以為自己真係大老細,小至服務員,大至經理...都好以欠咗佢咁呼呼喝喝! 對啲小姐又毛手毛腳,但又唔係柬.....以為自己係棍王陳冠希係女都喜歡佢咁,啲女無咁熱情就媽媽叉叉,又呢樣果樣! 成日都覺得間場無我點掂...我一隻手指捽死間場喇!

謝謝師兄報料

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆