上一頁下一頁
發新話題

中山友 @ 生日派對 Vol.2

收藏  |  訂閱
1.5k  26.3k

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-7-15 10:23 PM 發表

玩左貢耐你都唔知.....
我根日第一次見咋

......床日都矛出現

我又矛溫書:smile_o05:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-7-15 10:23 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈........吹綿:smile_o01:
最橙....就係等他回.....原來瞓左:smile_22:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-7-15 10:24 PM 發表 查看引用來源

我根日第一次見咋

......床日都矛出現

我又矛溫書:smile_o05:
前日有呀....:smile_38:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-7-15 22:27 發表 查看引用來源

最橙....就係等他回.....原來瞓左:smile_22:
啊.......... 好好瞓呀:smile_35:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-7-15 10:29 PM 發表

前日有呀....:smile_38:
前日我都矛上嚟 ......嗰晚開夜呀:smile_13: :smile_38:

引用:
原帖由 Moussa 於 2009-7-15 10:27 PM 發表

即係企唔係想放係飛 g 呀:smile_38:

其實唔知自己訓咗囉:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-7-15 10:35 PM 發表 查看引用來源

前日我都矛上嚟 ......嗰晚開夜呀:smile_13: :smile_38:
開獲呀

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-7-15 10:36 PM 發表

其實唔知自己訓咗囉:smile_30: :smile_30:
但係有時又兩三典

矛啦啦彈出嚟喎:smile_30: :smile_42: :smile_30:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-7-15 10:35 PM 發表 查看引用來源

peter 來左幾日啦....

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-7-15 22:36 發表 查看引用來源

高佬話係老人病, 矛得醫:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆