上一頁下一頁
發新話題

離婚

收藏  |  訂閱
275  30.0k

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-15 11:06 AM 發表 查看引用來源

豬哥咁早,都話你好得閒啦~~~~不過好多謝你一直都咁欣賞同支持~~~~~~真心咖~~~
當妳阿妹黎架嘛......唔水客氣喎 ~~~ :smile_34:

其實禾都係近依1年先有點時間上黎咋:smile_35: ...

皆因金融海潚囉:smile_27:... 公司接單少左我咪得閒啲:smile_39:

引用:
原帖由 無所不談 於 2009-7-15 11:43 AM 發表 查看引用來源
見到個題目以為咁sweet sweet的一對發生咩事:smile_o02: :smile_o02: ,嚇死,好在都係溫馨甜蜜post:smile_o09: :smile_o09:
sorry~~~估唔到嚇親咁多人,下次唔敢~~~~~~~~

多謝你嘅支持~~

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-15 11:44 AM 發表 查看引用來源

當妳阿妹黎架嘛......唔水客氣喎 ~~~ :smile_34:

其實禾都係近依1年先有點時間上黎咋:smile_35: ...

皆因金融海潚囉:smile_27:... 公司接單少左我咪得閒啲:smile_39:
我幾驚你細過我~~~
遲早炒鬼左你~~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-15 11:45 AM 發表 查看引用來源
sorry~~~估唔到嚇親咁多人,下次唔敢~~~~~~~~

多謝你嘅支持~~
係囉...嚇屎人咩 ...

快啲同豬哥講sorry la

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-15 11:49 AM 發表 查看引用來源

係囉...嚇屎人咩 ...

快啲同豬哥講sorry la
你都冇嚇親~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-15 01:07 AM 發表 查看引用來源
朝頭早整定左d冰,唸住夜晚用冰同佢含,食完飯攪掂晒d野我就行入廚房打開雪櫃唸住攞冰,佢跟住行入嚟‘你攞咩呀’,‘我想用冰同你~~’我都未講完,佢就話‘我知你成日想俾驚喜我,俾新鮮感我,但係又冰又 ...
衰人點會捨得 不要你啦

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-7-15 11:46 AM 發表 查看引用來源
我幾驚你細過我~~~
遲早炒鬼左你~~~~~
妳得18...豬哥梗是大過妳啦...

分分鐘鐘係今年內發生既事...

支持!支持:smile_39:

引用:
原帖由 田心田心 於 15-7-2009 11:10 發表 查看引用來源

~~~~~嚇親糖糖~~~錫返~~:smile_o09: :smile_o09: :smile_o09: :smile_o09:
你鍾意我俾你抄低佢吖~~~~~:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
抄底做咩:smile_o05:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-15 11:54 AM 發表 查看引用來源

妳得18...豬哥梗是大過妳啦...

分分鐘鐘係今年內發生既事...
你講野唔斬眼~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆