上一頁下一頁
發新話題

R'S團11-7車兄生日之旅

收藏  |  訂閱
110  3.4k

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-15 08:51 PM 發表 查看引用來源
師兄好利害:smile_40: , 食完mami 食助理:smile_o12: ....佩服佩服 !
我都幾想.....有冇D後生既mami呀!!!!

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-7-15 08:55 PM 發表 查看引用來源

mami應該係foc, 助理應該正常價 2, 5, 8..不過我係估下, 要問返chirs兄先知了....嘿嘿
多謝R兄解開我心中疑團!!:smile_o06:

包膠好長,推左至睇

多謝分享:smile_38:

引用:
原帖由 heheahah 於 2009-7-15 07:38 PM 發表 查看引用來源
精彩報告!:smile_o12:
真係想知咁樣食mami要比幾多?:smile_o10:
食mami都要錢,佢俾番房錢你差唔多

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-7-15 05:10 AM 發表 查看引用來源

自己主塲嘅團友報告,點都要支持。Chris131兄果然有女運,呀... Sorry!係有媽咪運先arm,小弟下次都要同Chris131兄行下花街,吸吓你D女運先:smile_35:。
係先好講呀ching:smile_o10:

引用:
原帖由 heheahah 於 2009-7-15 06:52 AM 發表 查看引用來源

多謝精彩報告,
請問一下食mami比幾多?:smile_o04:
無比過錢:smile_o05:

引用:
原帖由 cploser 於 2009-7-15 07:49 AM 發表 查看引用來源
師兄好利害, 食左媽咪又食埋助理~ :smile_13: :smile_13: :smile_13:
咁岩姐都係:smile_13:

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-7-15 10:44 AM 發表 查看引用來源

但係今次食完 Mami, 再食助理, 一次個補番晒啦, 勁, ching !
o個度既媽咪好多時都等人食架, 佢可能仲餓過你 !
haha
我都覺:smile_13:

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-15 11:04 AM 發表 查看引用來源

我就更加冇女運....成日都簡唔到囡.....
開都係捒唔到家:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆