上一頁下一頁
發新話題

R's 11-7 車輪狂歡生日派對生日報告 (出完,相後補) 再貼過

收藏  |  訂閱
329  14.6k

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-14 06:27 PM 發表 查看引用來源

死火...我都無同您飲喎
下次!!!

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-14 06:35 PM 發表 查看引用來源

我冇聽
睡了
之後早上先知
oh ..no.....浪費左機會~:smile_38:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-14 06:36 PM 發表 查看引用來源

邊個:smile_38:
已呼之欲出:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-7-14 06:34 PM 發表 查看引用來源

玩鬥地主你又唔識....你又唔飲,就算飲可樂我都驚飲到你糖尿:smile_30: :smile_30:
佢吾糖尿都玩到 Kidney failure:smile_30:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-14 18:32 發表 查看引用來源

冇呀
但話自己返左屋企
打俾佢又吾聽
之後三点幾先打番比我:smile_44:
同我上次差不多...放我飛機..

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-14 06:39 PM 發表 查看引用來源

oh ..no.....浪費左機會~:smile_38:
其實佢都真係吾差:smile_34:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-14 06:40 PM 發表 查看引用來源

已呼之欲出:smile_38: :smile_38:
即係邊個???:smile_30:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-14 06:36 PM 發表 查看引用來源

邊個:smile_38:
自己諗啦!

佢本人亦同我地投訴果位囡囡响 K 房 "不斷" 用五隻手指捉住佢個頭(呢,好似打 bowling 咁捉住個波咁)係咁嘴佢。你一定見到!

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-7-14 05:12 PM 發表 查看引用來源
, 黑牌送燒烤原來就係甘正, 其中一位師兄(好似係非典兄), 覺得辣, 一啖黑牌一口燒蠔, 飲多兩杯, 已經覺得唔對路, 之後不停溝可樂
冇錯係我呀,咁飲真係幾正架:smile_30: :smile_30: ,都唔知係唔係你專登既,d蠔真係幾辣,又冇冷野飲,未飲你d黑牌law,食燒蠔,飲黑牌,真係有錢佬生活呀:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-14 06:41 PM 發表 查看引用來源

其實佢都真係吾差:smile_34:
應該飛唔出你手指罅~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆