上一頁下一頁
發新話題

24/10一年一度蒲俠天生日俾面派對(DISCO PARTY)~(*天字堆吹水站)

收藏  |  訂閱
798  25.8k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-19 01:53 PM 發表 查看引用來源

以前試過0係深圳玩, 0係大廳一個人醉左...好在遇到個呀叔...佢扶我返黎...但我又唔記得房號....

跟住搵左成半個鍾先返到房...幾好彩....
你今日咁得閒既???:smile_o04:

我要到聽日先放假........:smile_o16:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-19 01:54 PM 發表 查看引用來源

依d野搵呀宏啦:smile_47:
佢有好多??:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-19 05:46 PM 發表 查看引用來源

佢有好多??:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:
一兩千隻3,4仔 唔算多,好正常啫........佢話:smile_o05:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-19 12:45 PM 發表 查看引用來源

宇宙銀河系企業公司!!:smile_o12:
天字宇宙企画AV LTD:smile_o06:
第1男主角....加滕天:smile_o08:
第2男主角....朱古力宏:smile_o14:

尋晚係新東泰玩完行出門口,我都唔知hk尋晚打9號波!!

引用:
原帖由 llokbboy630 於 2009-7-19 11:38 PM 發表 查看引用來源
尋晚係新東泰玩完行出門口,我都唔知hk尋晚打9號波!!
咁你想講咩呀??想講新東泰好大風?:smile_o01:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-19 05:45 PM 發表 查看引用來源

你今日咁得閒既???:smile_o04:

我要到聽日先放假........:smile_o16:
好耐未試過星期日會0係香港屋企....

哈佬~~幾時有團呀~?

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-20 07:12 PM 發表 查看引用來源

咁你想講咩呀??想講新東泰好大風?:smile_o01:
佢話佢係新東泰打美式卓球(9號波):smile_o11:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-7-19 09:03 PM 發表 查看引用來源

一兩千隻3,4仔 唔算多,好正常啫........佢話:smile_o05:
on 9 我直程係主角丫,.我拍都拍百幾二百部,...人稱潮吹聖手就係我:smile_34: 穗花,紅音,松島......等等....全部吊過曬..哈哈!!:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆