上一頁下一頁
發新話題

第一次同鬼婆上床

收藏  |  訂閱
149  97.0k

鬼佬平均黎講都係比我地大支野...梗係晨早插到鬆哂

引用:
原帖由 amdhk 於 2009-7-6 07:16 AM 發表 查看引用來源

小弟上月到西雅圖開會10日,扑左件30幾歲肥肥地鬼婆, 佢係紐約總公司派去, 開會第二日我地己很熟, 我約佢一同晚餐,
我見她穿deep V, 對胸好, 便想溝她上床, 原來佢離咗婚都好幾年, 二杯紅酒落肚後, 佢竟話 ...
下面太鬆,你咪變成"汪洋中的一條小船"!

引用:
原帖由 cerveza 於 2009-7-7 12:55 PM 發表 查看引用來源
Obviously, you haven't been around much.

And i bet you haven't even fvcked any women other than your own race. Or you only tried those crack whores in your pathetic sex experience to make that stat ...
I absolutely agree with you.

I also tried western chicks before, they are good in bed.  But I must say, eastern grils are overall better (i.e skin, body shape and the pussy, etc):smile_o01:

thanks report ~~:smile_40:

樓主,你話你「前後扑佐十二三次」... 嘩,你保重喎! 你幾歲呀?

我都有同類既經驗,係好耐之前既事啦...  不過講真,鬼妹 or 鬼婆都好,「狼」起上黎戈陣真係好變態咁囉.... :smile_30:

有無謙你出?快,同碌撚短同幼呢?

引用:
原帖由 travislee1569 於 2009-7-8 06:01 PM 發表 查看引用來源
樓主,你話你「前後扑佐十二三次」... 嘩,你保重喎! 你幾歲呀?

我都有同類既經驗,係好耐之前既事啦...  不過講真,鬼妹 or 鬼婆都好,「狼」起上黎戈陣真係好變態咁囉.... :smile_30:
基本上每天一次, 仍可以!

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2009-7-8 06:33 PM 發表 查看引用來源
有無謙你出?快,同碌撚短同幼呢?
同鬼佬比, 東方男人係短些, 但自間時問仍可以。

thanks for share

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆