上一頁下一頁
發新話題

七一遊行

收藏  |  訂閱
84  20.8k

引用:
原帖由 wing0125_@ 於 2009-7-9 02:27 AM 發表 查看引用來源

haha我都係~即刻諗起星爺!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
:smile_03: :smile_03: :smile_03: 笑到我收唔到聲

好文

好似有好多人唔多喜歡睇我嘅經歷..........:smile_39:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-4 09:19 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 ryantsehk 於 2009-7-2 12:36 PM 發表 查看引用來源
佢話.:你唔好睇我好似我瘦咁呀,我好做得嘢架,我以前喺鄉下耕田架!
我問:妳真係做得?[/q ...
香港人同大陸人對肥瘦嘅標準好唔同,香港嘅女仔條腰廿五、六都重話自己肥;但大陸人就三十吋腰都重話自己瘦,可能你比較少接觸大陸女人。:smile_41:

之後lei?:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 ryantsehk 於 2009-7-9 07:02 PM 發表 查看引用來源

香港人同大陸人對肥瘦嘅標準好唔同,香港嘅女仔條腰廿五、六都重話自己肥;但大陸人就三十吋腰都重話自己瘦,可能你比較少接觸大陸女人。:smile_41:
:smile_03: :smile_03: 哈哈..我唔係笑佢肥定瘦..係你地個對話好好笑:smile_29: :smile_29: :smile_29:
我邊有機會接觸大陸女人....................

thanks ...............

大角咀???
你係咪住亮賢居

引用:
原帖由 anti-on9jai 於 2009-7-11 04:32 AM 發表 查看引用來源
大角咀???
你係咪住亮賢居
唔好再問我住邊啦 c hing:smile_19:,你唔係想嚟昅吓我嘛?:smile_35:

原本想約佢噚日禮拜再執多劑,點知佢話佢老公會返嚟,所以唔得,唯有再約佢下個禮拜啦,佢話要到時至知得唔得,唔知佢真係老公返嚟唔得吖,定係唔想再同我上床呢,估唔到而家掉返轉係我有啲 miss 佢添,失敗!:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆