上一頁下一頁
發新話題

徵人徵友~係人就入來啦

收藏  |  訂閱
1.5k  35.0k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-28 02:00 AM 發表 查看引用來源

唔知個盤要幾大添, 有需要時我會即刻衝入toilet
:smile_o05: 我應該去紅十字會做..

引用:
原帖由 ~可以~ 於 2009-6-28 02:02 AM 發表
我遲咗份3萬的工, 內心有d..........不安:smile_45:
:smile_35::smile_35:搵到好ge 先遲lor

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-28 02:00 AM 發表 查看引用來源

系大人魔至真:smile_46:
嘩....仲要有個大字o係前面呀

引用:
原帖由 ~可以~ 於 2009-6-28 02:02 AM 發表 查看引用來源
我遲咗份3萬的工, 內心有d..........不安:smile_45:
何解要特別強調是3萬的工呢??

引用:
原帖由 大小姐joyce 於 2009-6-28 01:56 AM 發表 查看引用來源

sorry囉:smile_13:
:smile_o06: 唔緊要喎....joyce....e+知道都未遲ge....希望我地以後可以慢慢傾下計:smile_o05:

不過豬仔現在要sleep la....nice to meet u....byebye.....joyce & all.....:smile_o07:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-28 02:02 發表 查看引用來源

嘩....仲要有個大字o係前面呀
咁你系任人魔Ah :smile_46:

引用:
原帖由 鐵藍17 於 2009-6-28 02:02 AM 發表

做咩職位先..
我最憎紅十字捐血拮手指果個

引用:
原帖由 ~可以~ 於 2009-6-28 02:02 發表 查看引用來源
哦~但我幫你唔到嫁wo
引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-28 02:02 發表 查看引用來源

joyce~~我想問下你簽名o個度o個對眼係唔係一個歌手對眼黎架?
佢係jason來嫁

引用:
原帖由 鐵藍17 於 2009-6-28 02:02 AM 發表 查看引用來源

唔知嘔出黎既血有冇用既呢??

係呀:smile_o08: 岩岩返
引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-28 02:01 AM 發表 查看引用來源

你又好熱呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆