上一頁下一頁
發新話題

220609~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~被迫冧莊.....

收藏  |  訂閱
1.5k  28.8k

back from lunch:smile_38:

引用:
原帖由 kerry@ 於 2009-6-29 01:40 PM 發表 查看引用來源
back from lunch:smile_38:
welcome back...:smile_38:

引用:
原帖由 Taylormade 於 2009-6-29 01:42 PM 發表

welcome back...:smile_38:
你無去LUNCH???

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-29 10:28 AM 發表 查看引用來源
咁你識做啲咩呀?:smile_45:
小豬識唱歌氹朱朱囉...:smile_o13:

就是離別過 就是懷念過... 便清楚愛怎出錯...
便清楚你真的愛我... 但往日我很傻...
就是常做錯 就是求自我... 未珍惜身邊一個...
在此生再不想錯過... 從年月裡 能全部看清楚...

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-29 01:49 PM 發表 查看引用來源

小豬識唱歌氹朱朱囉...:smile_o13:

就是離別過 就是懷念過... 便清楚愛怎出錯...
便清楚你真的愛我... 但往日我很傻...
就是常做錯 就是求自我... 未珍惜身邊一個...
在此生再不想錯過... 從年 ...
係咪重有埋點唱服務架..............

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-29 01:54 PM 發表 查看引用來源

你唔使做呀...........係度點唱

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-29 01:54 PM 發表 查看引用來源

可以ge...但禾唔係首首都識架:smile_13:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-29 02:00 PM 發表 查看引用來源
好過睇你吹口水波丫........

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-6-29 02:00 PM 發表 查看引用來源
咁你露兩手黎睇下丫......咁net...........

引用:
原帖由 kerry@ 於 2009-6-29 01:43 PM 發表 查看引用來源

你無去LUNCH???
食完喇....:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆