上一頁下一頁
發新話題

R's 7-11 車輪牛一狂打車輪之生日有錢佬派對 (註情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  46.8k

到一到,推一推!

幫手推一下先 !
hehe !

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-29 10:26 AM 發表 查看引用來源
到一到,推一推!
昨午出了火未呀? 有冇不小心整多個咖厘支先……呵呵!

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-6-29 10:28 AM 發表 查看引用來源
幫手推一下先 !
hehe !
果晚我唔記得左要call你:smile_27: :smile_27:
我由開始劈到散場!:smile_27:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-6-29 10:31 AM 發表 查看引用來源

昨午出了火未呀? 有冇不小心整多個咖厘支先……呵呵!
SN唔好玩,我連第2Q都出唔到!:smile_39:
好無feel!:smile_42:
果然都係媾女好玩好多!自已媾返黎一晚3、4Q都有氣有力!:smile_34:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-29 10:31 AM 發表 查看引用來源

果晚我唔記得左要call你:smile_27: :smile_27:
我由開始劈到散場!:smile_27:
哈哈, 我都係呀, 我個朋友攪生日, 而且有兩個新 friend 第一次玩, 我要幫手劈醉 D 女女 !
等佢地夜晚玩得開心 D !

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-29 10:34 AM 發表 查看引用來源

果然都係媾女好玩好多!自已媾返黎一晚3、4Q都有氣有力!:smile_34:
哈哈, 你同我一樣 wor, 一定要自己溝先覺得好玩, 我就從來唔去 SN, 因為我要溝完先做 !

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-6-29 10:40 AM 發表

哈哈, 我都係呀, 我個朋友攪生日, 而且有兩個新 friend 第一次玩, 我要幫手劈醉 D 女女 !
等佢地夜晚玩得開心 D !
我真失敗,果晚早走見唔到 ching。

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-29 10:34 AM 發表 查看引用來源

咁都要你溝返來條女肯同你來 3 , 4Q先得架, 配合到你既小神發威先得喎!

引用:
原帖由 ic141 於 2009-6-29 10:43 AM 發表 查看引用來源

我真失敗,果晚早走見唔到 ching。
做乜早走既, hehe, 趕住上房玩 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆