上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,106回

收藏  |  訂閱
1.5k  33.9k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-6-27 11:32 PM 發表 查看引用來源

四方仁人君子看呀,蓉兒好自大 ~ :smile_38:
唔使怕呀,信的才是有問題呀,自已話自已靚的人,一定是super朱扒呀,只得相公你一個人喜歡朱扒蓉呀:smile_30: :smile_30: 蓉兒心中感激到要:') 相公,你莊士一喜不復還呀

我怎樣了?:smile_41: :smile_41:
你是一個亦正亦惡也風趣的人呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-27 11:33 PM 發表 查看引用來源

唔講得的呀,挑起你的好奇心呀.就太好了.我成功了,引起你的興趣嗎:smile_30: :smile_30:
:smile_14: :smile_14: 咁都有呀
我是相公,唔准有所隱瞞 ~ :smile_34:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-6-27 11:37 PM 發表 查看引用來源

相公吃飽 m 記後、留力對付俏蓉兒 ~ ( 同蓉兒跑步和減肥) :smile_30: :smile_30:
我都知近來肥了,好,一起做運動,身材fit又好

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-27 11:37 PM 發表 查看引用來源

唔使怕呀,信的才是有問題呀,自已話自已靚的人,一定是super朱扒呀,只得相公你一個人喜歡朱扒蓉呀:smile_30: :smile_30: 蓉兒心中感激到要:') 相公,你莊士一喜不復還呀

你是一個亦正亦惡也風趣的人呀:smile_30: :smile_30:
:smile_14: 咁悲壯?襯相公未犧牲前 ~ :smile_13: 蓉兒快快失身給相公 ~ :smile_44:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-6-27 11:39 PM 發表 查看引用來源

我是相公,唔准有所隱瞞 ~ :smile_34:
利利小姐近來多人追求,唔知要撰邊個做男朋友呀 唔好講出來呀:smile_44:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-6-27 11:43 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 咁悲壯?襯相公未犧牲前 ~ :smile_13: 蓉兒快快失身給相公 ~ :smile_44:
又恰我唔敢講呀.我就大膽一次說出來:smile_38:
怕你一吃之後.會中毒太深.唔知點算.以後你不敢抬起頭做人,如何,嚇壞未呀:smile_30: :smile_30:到時.唔好話我呀:smile_27:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-27 11:41 PM 發表 查看引用來源

我都知近來肥了,好,一起做運動,身材fit又好
妳好大膽,改相公字 ~ :smile_34:

蓉兒身材相公覺得幾平均 ~ :smile_40:

蓉兒,大件事,一公一乸雙月出現 ~ :smile_42:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-6-27 11:46 PM 發表 查看引用來源

妳好大膽,改相公字 ~ :smile_34:
我邊有先:smile_45: 你跟本是這樣的意思嘛:smile_42:

蓉兒身材相公覺得幾平均 ~ :smile_40:
咁的大話你都講得出.:smile_14: 我真的知道你對我很好.多謝相公呀 日後定會粉身碎骨來回報相公大話之恩

引用:
原帖由 文曲 於 2009-6-27 11:49 PM 發表 查看引用來源
蓉兒,大件事,一公一蟵雙月出現 ~ :smile_42:

不繄要.月有圓時,彎刀無裂
雙月在眼前
好夢正方圓
彎眉笑弄月
美夢香甜時
相公,美夢了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆