上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.1k

引用:
原帖由 Meiiy 於 2008-12-3 06:18 PM 發表 查看引用來源

Thanks, thanks!

我唔知佢呢D要睇咩科, 精神科 or 性本善科...

Felix 我只係去過一次, 個回憶都好sweet, 果時啱啱識個鬼仔, 係果度飲野. 但自己一個就唔得喇, 感覺怪怪的 (好 ...
呀,,,你地一齊去玩呀,,,,唔預我架,,,,:smile_45:

引用:
原帖由 CIRCLELING 於 2008-12-3 09:41 PM 發表 查看引用來源

呀,,,你地一齊去玩呀,,,,唔預我架,,,,:smile_45:
吓, 如果成事,場面會相當諷刺同攪笑. Meiiy 發夢都諗唔到會同一個嫖客和囡囡喺Felix (半島頂樓西餐廳) 燭光晚餐.

最好食完飯再一齊落 NC 玩.......  夠癲未?

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-12-4 09:10 AM 發表 查看引用來源

吓, 如果成事,場面會相當諷刺同攪笑. Meiiy 發夢都諗唔到會同一個嫖客和囡囡喺Felix (半島頂樓西餐廳) 燭光晚餐.

係呀, 真係又諷刺又搞笑, 真係未試過, 可以做到拍戲題材添, 三個 party 三個 position, 三個 point of view...  :smile_35:

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-12-4 09:10 AM 發表 查看引用來源

食完去 nc 玩,,,,真係玩野呀,,,:smile_27:

引用:
原帖由 Meiiy 於 2008-12-4 11:22 AM 發表 查看引用來源

係呀, 真係又諷刺又搞笑, 真係未試過, 可以做到拍戲題材添, 三個 party 三個 position, 三個 point of view...  :smile_35:
最開心個位一定係...foresthill..
有兩個令女陪佢,...:smile_30:

引用:
原帖由 CIRCLELING 於 2008-12-4 12:01 PM 發表 查看引用來源

最開心個位一定係...foresthill..
有兩個令女陪佢,...:smile_30:
哈哈, 我唔係架.

引用:
原帖由 Meiiy 於 2008-12-4 12:35 PM 發表 查看引用來源

哈哈, 我唔係架.
出黎証實下先知喎,,:smile_47:
不過見你呢幾次覆 message,,,
我個人覺得,,,,你開心左,,,冇甘執著....
起碼會同我地講下笑呀,,,

引用:
原帖由 CIRCLELING 於 2008-12-4 01:10 PM 發表 查看引用來源

出黎証實下先知喎,,:smile_47:
不過見你呢幾次覆 message,,,
我個人覺得,,,,你開心左,,,冇甘執著....
起碼會同我地講下笑呀,,,
嘻嘻...  我怕會嚇親你呀...
係呀, 自從佢搬走左之後, 我已冇成日亂唸野 (雖然間唔中都會唸下D衰野), 但個人好番好多, 唔會再唔顛唔喪咁.  或可能搵到其他蔚藉卦 (唔係泥鴨  )

引用:
原帖由 Meiiy 於 2008-12-4 01:32 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻...  我怕會嚇親你呀...
係呀, 自從佢搬走左之後, 我已冇成日亂唸野 (雖然間唔中都會唸下D衰野), 但個人好番好多, 唔會再唔顛唔喪咁.  或可能搵到其他蔚藉卦 (唔係泥鴨  )
搵咩野蔚藉甘巴閉呀???:smile_46:

搵個 ex. 黎蔚藉下囉, 不過... 冇身體上既野o既.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆