上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

回覆 790# 的帖子

絕冇花假!有就讲清楚同的女!喜歡就一齊!小啲麻煩!点知都係沉咗

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-8-7 11:43 AM 發表

不要抬舉 不要抬舉......
你我早已有一面之緣:smile_44:
吓?有咩?幾時既樹?:smile_14:

引用:
原帖由 coolam 於 2008-8-7 12:31 PM 發表
今晚有冇野玩呀~~~~over OVER
有冇人帶我去溝女, 飲酒呀~~哈哈
你都駛人帶?:smile_45:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-8-7 12:36 PM 發表

哦........你結左婚.......
原來係甘...:smile_14:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-8-7 12:44 PM 發表

吓?有咩?幾時既樹?:smile_14:
上年.......P仔生日

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-8-7 12:56 PM 發表

上年.......P仔生日
噢,係播!有D印象:smile_14:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-8-7 12:59 PM 發表

噢,係播!有D印象:smile_14:
你地4個好似.........

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-8-7 01:08 PM 發表

你地4個好似.........
好似物野?:smile_14:

引用:
原帖由 JJJcalvin 於 2008-8-7 11:56 AM 發表

話说第一次去呢个塲,硬件可以!軟件就睇时间啦!件營銷係个朋友揾开!小小肉地,高度適中,不食煙!夠寸!大家一齊玩又飲!过二日同老板上去再揾佢定房 ...
我依家個囡囡都係做呢d,我晚晚都係度擔心,不過依家睇化左
如果佢要走我都阻止唔到

引用:
原帖由 lemoned 於 2008-8-6 06:06 PM 發表
各位ching們好,報個名先,雖然小弟現在剛剛上了岸,但見大家吐得咁開心又想加埋一份分享一下,而且想比人罵下,不要再有第二次沈船的經歷

話說今年三月認識了一條正骨妹,初時沒有什麼特別,只是幾 ...
我而家既情況同你開頭一樣,開始有d沉...但我好彩都仲控制到自己,可能佢仲未出招掛,我都諗緊媾唔媾佢好,
諗住俾一個月時間自己諗清楚...可能到時對佢會冇feel呢,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆