上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.9k

引用:
原帖由 買大開大 於 2008-1-16 01:35 AM 發表
唔理算:smile_45: 我訓:smile_13:
訓啦你個仆街~~:smile_38:

引用:
原帖由 買大開大 於 2008-1-16 01:29 AM 發表
紅勇你重唔加價:smile_45:
加咩價???? :smile_41:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-16 01:12 AM 發表

你咪食左件囉. 仲扮野 屌
哈哈,係咩係咩....
食左...我都唔知喎....
我食左咩呀.....???
比(哈比)人食就.....哈哈哈....!!!

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-16 08:44 PM 發表

哈哈,係咩係咩....
食左...我都唔知喎....
我食左咩呀.....???
比(哈比)人食就.....哈哈哈....!!!
上次first class點呀? 我一直肚痾... 唔方便出街...
長期陪住個屎坑... :smile_42:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-16 08:35 PM 發表

加咩價???? :smile_41:
哈哈....
團費囉....出面全部都加晒啦,哈哈哈....:smile_30: :smile_30:

不過若然你都加埋,
我都唔知去邊度玩囉.....
團費又貴,人仔又貴的話....:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-16 08:45 PM 發表

上次first class點呀? 我一直肚痾... 唔方便出街...
長期陪住個屎坑... :smile_42:
辛苦你啦.....
我上次咪帶番條舊菜囉.....
好彩上次無咩好野食....
今次自由身,一于主動出擊先..cc...:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-16 08:46 PM 發表

哈哈....
團費囉....出面全部都加晒啦,哈哈哈....:smile_30: :smile_30:

不過若然你都加埋,
團費又貴,人仔又貴的話....:smile_39: :smile_39:
$300就梗架啦~ 唔夠咪一樣再夾 :smile_30:
夾得少飲得少之嘛~

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-16 08:51 PM 發表

辛苦你啦.....
我上次咪帶番條舊菜囉.....
好彩上次無咩好野食....
今次自由身,一于主動出擊先..cc...:smile_38: :smile_38:
呢個星期去返in club, 下星期去chocolate

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-16 08:46 PM 發表

哈哈....

不過若然你都加埋,
我仲慘啦
一個月最少都要換8000人仔以上
唉....份糧越黎越唔見洗..........:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-1-16 08:54 PM 發表

呢個星期去返in club, 下星期去chocolate
下星期預我!!
天打雷劈都黎
到時你唔好病要取消呀!!:smile_34: :smile_34: :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆