上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

故事發展到now
相距幾耐時間呀

引用:
原帖由 heihei8083 於 2007-9-1 07:35 PM 發表
故事發展到now
相距幾耐時間呀
由我遇到cindy到家下都差不多有10幾年lu

咁相中人到底係邊個呀:smile_27:
係喇,你話唔係happy ending啦,
咁係佢地兩姊妹係咪離開o左你呀?
定係cindy同o左第二個兼結埋婚呢:smile_30: (估定sin:smile_13: )

新垣結衣係年輕d, 但你o個個係成熟o個種...
何況你對得多... 所以咪...哈
飯, 總是隔離的香...

引用:
原帖由 b32_b41 於 2007-9-1 07:40 PM 發表
咁相中人到底係邊個呀:smile_27:
係喇,你話唔係happy ending啦,
咁係佢地兩姊妹係咪離開o左你呀?
定係cindy同o左第二個兼結埋婚呢:smile_30: (估定sin:smile_13: )
你睇到最後未知囉~~~甘心急

引用:
原帖由 kingcow 於 2007-9-1 07:42 PM 發表
新垣結衣係年輕d, 但你o個個係成熟o個種...
何況你對得多... 所以咪...哈
飯, 總是隔離的香...
相中人當時只有20歲,跟新垣差不多拉

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-1 07:43 PM 發表

你睇到最後未知囉~~~甘心急
咁相中人係邊個呀:smile_42:
係喇,答完我去下面度玩啦~
http://www20.188channel.com/viewthread.php?tid=3134394&extra=page%3D1

干爸爹:smile_38: :smile_38:

真好,可以睇埋下半場la:smile_38:
但幾時可以睇埋之後的呢?

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-1 23:44 發表

相中人當時只有20歲,跟新垣差不多拉
屬性唔同...
都唔同路...
樓主身在福中不知福:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆