上一頁下一頁
發新話題

~~ 熟女會 瘋狂集體 PARTY ~~ ( 第 8 次 party 籌備中 )

收藏  |  訂閱
915  72.4k

樓主你好嗎!

係唔係到呀?打個招呼可以嗎?

i am 30y and want to join !

我想見識下....不過我仲係處男........22歲身材ok...(183高)

好期待! :131:  唔知到今晚嘅熟女質數如何! :131:

re

引用:
原帖由 romxnticboy 於 2009-3-28 02:42 PM 發表 查看引用來源
好期待! :131:  唔知到今晚嘅熟女質數如何!  :131:
今晚有聚會咁正....早之我早d入會啦..
尋日pm左又未回.../.\

引用:
原帖由 avman003 於 2009-3-28 12:36 PM 發表
樓主你好嗎!

係唔係到呀?打個招呼可以嗎?
梗係可以啦. Hi :084:

引用:
原帖由 WHY 於 2009-3-28 11:22 PM 發表

今晚有聚會咁正....早之我早d入會啦..
尋日pm左又未回.../.\
呢兩日忙籌備 party 嘛, 今晚點都會覆晒所有申請者. :083:

啱啱又攪完 party 返黎, 今晚有 7 男 3 女, 有個新熟女由原先怕怕醜醜咁, 到最後又係大解放,:096: 玩過痛快, 前所未有咁 high,  其實都係架, 一定要放先好玩, 雖然離大 party 仲有都幾長既路, 不過希望有天一日可以做到啦. 話咁返又要籌備第 7 次party, 又要攪網站, 真係得閒死, 唔得閒病.

係度順便同出席既男士講聲sorry, 因為程序出錯左少少, 開 p 時間比原定遲左成半個鍾, sorry, sorry....

知我岩唔岩你..其實我有個女仔..朋友
如果可以 3 or 4 p都ok

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆