上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 89757 於 2006-9-22 11:07 PM 發表
西兄那你说我是可以跟大了是吗?
不是,是有人對準這場賽事搵食,人為因素,並不是可以跟大喔!:005:

西兄真係好.佢好在唔係叫人跟佢投注.而係叫你唔好盲目投注.令我地輸少好多.

西兄收唔收徒弟呀?不如收小弟做徒弟呀

今晚玩小小啦
買費雷堡 對 格雷特霍夫
主贏

多謝西野兄

咁今晚忍下lu~~
為賭而賭真係好多時都輸......都係聽日玩返自己熟o既英超~

西兄!係講大戶

西sir,  呢個[email protected]    係咪e-mail?? 我已send咗d野問你...有空請昅昅,ty sir~~~~~~

引用:
原帖由 nd4ever 於 2006-9-22 11:00 PM 發表
我學你咁講睇盤~~~
我發現馬會di盤有di怪怪地~~~

第一 . 佢di賠率俾其他外地低~~~呢個可以解釋到~~
第二 . 一場主隊有1.75    可以讓夠一球
           但另一場主隊得1.73    但係讓得半球一球~~~點解會咁 ...
巴打講既問題,只可以反應到開盤人對於2場賽事既睇法,又可以咁講啦,其實唔係單單睇倍率來決定,因為1.75讓一球,唔等於1.73要跟住做一球,而唔可以要做半球一球,讓唔讓得起,最終開讓球盤係決定2隊係咩對手,實力係相差遠唔遠,而唔係睇倍率,至於係咪有人做搵食盤呢個又係另一樣野!亦都係到多謝巴打支持小弟!:005:

引用:
原帖由 zero1981 於 2006-9-22 11:07 PM 發表
是不是想說大莊...
是,大莊家和一些不見得光的大莊家!:005:

聽西野兄,今日小小地玩下:005:
今晚德甲果場點睇啊?

引用:
原帖由 遊戲男 於 2006-9-22 11:11 PM 發表
bet007個網,每間公司都有兩個數e.g.betfair:費雷堡 vs 格雷特霍夫
主       客     和
1.75   3.35  3.00
2.10  3.45   4.20
上面果行係咪初盤黎,o係呢個網到呢行係咪之後都唔變呢
第二行係咩呢

再同re ...
上面係初盤,而下面係即時,小兄早前講最好搵2間公司比較,係西甲,因為西甲係穩定,至於巴打提到2間公司唔同點比較,除左呢D球賽倍率大起大跌外好難比較,最主要係巴打搵錯對象,因為德乙係搵食波,好多人係度埋手,每間公司在開盤前會先決定自己接受到幾多貨先開一個對佢地有利益既盤,所以好多都唔係一樣呢點係可以理解,另一樣就係小弟叫巴打有真正抄個倍率,其實咁樣比較係最好,並唔係話是但拿一場波點解2間都唔同倍率咁比較,因為衫學好難記得每隊波應該有既固定初盤倍率,所以巴打睇唔明係可以理解,慢慢來,做多點記錄,有咩唔明再問小弟!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆