上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  279.9k

引用:
原帖由 akitty 於 2018-1-2 12:17 AM 發表 查看引用來源
樓上話張相睇吾到線條:')
甘係咪真係吾好睇??:')
吾通我真係肉肉連線條都睇吾到??
張相都差吾多成年前有多影

天氣好凍有啲風。。
係朋友屋企天台bbq,望到個月亮好圓好靚。。
bb已經飲左好多嚕,
...
Enjoy

引用:
原帖由 akitty 於 2018-1-2 12:11 PM 發表 查看引用來源
尋晚1月1。同bb仲有朋友仔等等一行人入左大埔
去左個fd屋企天台一齊bbq
因為我揸車仔去我要做司機,所以我無飲到酒
但係bb同朋友仔就飲左好多啦。

我地燒到差吾多半夜。。1點多啲左右
甘就準備走啦~
...
🤤🤤🤤🤤

引用:
原帖由 akitty 於 3-1-2018 13:21 發表 查看引用來源
算你啦~中涼兄
甘你鐘吾鐘意我個咀仔呢

嗯…甘梗係有側面同背面相啦~
但吾可以輕易放出來嫁
要用來吸引人,呢排無啲咩引人入性可以打出來比大家J下我,所以先換啲相出來吸引下大家者,

嘻 ...
我鐘意的,唔只係妳個咀喎,係妳的全部喎🤤🤤。最衰我唔可以同朋友爭吖,我又去唔到老蘭碰妳.....😭😭😭。

之前同妳表白過架。不過妳唔so 我咋🤣🤣🤣

睇到師姐個post令我諗起我以前曾經都試過連續一星期唔理個女仔line嘅msg

師姐如果遇到個好嘅就唔好放手
而家喺香港真係好難會遇到...

嘻嘻~係咩,有同我表白過來咩。。
甘要諗諗先啦~
我既全部??你甘貪心嫁。。
吾可以係甘樣嫁。。。
見你哄得我甘開心,比張側少少既比你地睇下啦。
我仲有張露背同側乳既未出來

引用:
原帖由 akitty 於 3/1/2018 14:55 發表 查看引用來源
甘要諗諗先啦~
吾可以係甘樣嫁。。。
我諗露背一定仲吸引 xd

引用:
原帖由 akitty 於 2018-1-2 12:11 PM 發表 查看引用來源
尋晚1月1。同bb仲有朋友仔等等一行人入左大埔
去左個fd屋企天台一齊bbq
因為我揸車仔去我要做司機,所以我無飲到酒
但係bb同朋友仔就飲左好多啦。

我地燒到差吾多半夜。。1點多啲左右
甘就準備走啦~
...
一路以為個男仔是陪足你多年,所以先覺得好,但如果是知你有玩先開始埋身,咁就有所保留。知人口面不知心,了解不長,加上你瞓醒佢隻手個位置,有d 變,再觀察下,你亦可以引佢去試佢,如果不受引,你再想清楚吧。

引用:
原帖由 akitty 於 2018-1-2 11:06 PM 發表 查看引用來源
點解係鯉魚咀??甘算係讚我定踩我呀??
女生鯉魚咀是表示性感, 有個人性格. 很美的的, 當是贊你呢!:smile_o12:

我要...我要...我要....你的側乳呀!
引用:
原帖由 akitty 於 3/1/2018 02:55 PM 發表 查看引用來源
甘要諗諗先啦~
吾可以係甘樣嫁。。。

當朋友仔開始唔想剩係做朋友...
咁佢係咪有目的先做你朋友仔...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆