上一頁下一頁
發新話題

高傲大小姐的羞恥一面.更新P21,P58,P105 (3NOV新頁)

收藏  |  訂閱
2.7k  98.3k

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-10-7 01:18 PM 發表 查看引用來源
放左工你在睡眠中
內褲全空
睡在披中
C兄咁好文采

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-10-7 12:47 PM 發表 查看引用來源
琴日跑完步...返到屋企沖涼..沖完涼我就蓍左件吊帶睡裙,,,

佢冇帶衫..我就借左男朋友氣短褲比佢...之後係聽睇下tv..傾下計..
講下見到佢不時偷我...我見佢下面舉起左..我坐埋佢旁邊..
問佢係唔係對我有性幻相?. ...
你晤吹下jj !!!
他的jj 是你的胃口
鼀頭上濕濕的液體叫前列線素
內裡有精精㗎.. 它用來潤透頭頭預備插入大小姐的洞洞

大小姐玩人條jj
又不送他返家
細佬仔返到去打2. 次jj先訓到覺
其中例發個淫蕩青春夢啪啪大小姐:-*

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-10-7 12:47 PM 發表 查看引用來源
琴日跑完步...返到屋企沖涼..沖完涼我就蓍左件吊帶睡裙,,,

佢冇帶衫..我就借左男朋友氣短褲比佢...之後係聽睇下tv..傾下計..
講下見到佢不時偷我...我見佢下面舉起左..我坐埋佢旁邊..
問佢係唔係對我有性幻相?. ...
件吊帶睡裙,,,內裡全空

想知道你是否昨晚忍到有D D
心理不平衡???
見你晚上的post 有D奇怪異???因此這樣問你上面的問題???

你唔一啖含入囗
他的硬硬7寸jj 😘😘😘😍😍😍

唔知呀..跑完步...出完汗..攰攰地...冇咩feel!
咁唔想做未唔做law...宜家咁都幾好丫....
有排佢諗~

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-10-7 01:55 PM 發表 查看引用來源
有排佢諗~
你玩死他啦
心靈上全比你控制???
在你家全在你的淫威下呀~
今日你問他返屋企後有冇 j 你先

你唔好大家跑步先.
哈哈完先嘛
而你自己晚上有冇diy !?

引用:
原帖由 seekiyyy 於 2017-10-7 01:55 PM 發表 查看引用來源
有排佢諗~
有排佢諗~

大小姐是高手
玩弄他😣😣😣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆