上一頁下一頁
發新話題

人妻小妹記事(新#1138 P76, 舊睇#1)

收藏  |  訂閱
1.2k  119.4k

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-12-5 10:32 PM 發表 查看引用來源

條裙長度剛好, 而且好緊好貼身, 好難走光

上次party果條就走到亞媽都唔認得 :smile_o05:
有冇相呀,正呀:smile_40:

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-12-5 11:58 PM 發表 查看引用來源
公幹返左黎五日,做左四日, 星期三休息一晚, 所以冇時間update星期二晚玩左D乜嘢…

自從結左婚, 第一大改變, 放工返到屋企, 我就除剩內衣褲周屋行,由我地間房去我個衣帽間揀底底同睡衣, 加埋洗面落妝, 大約 ...
唔知你鍾意咩顏色咩款既底底/bra既呢:smile_13:

引用:
原帖由 wai113 於 2014-12-5 11:46 PM 發表 查看引用來源
師姐你公司請人嘛!我想去見工呀
請tea lady喎, are you lady?

引用:
原帖由 chifongc 於 2014-12-6 12:20 AM 發表 查看引用來源
開紅酒收開瓶費:smile_o01:
佢地好prof講數時唔飲紅酒

引用:
原帖由 Water_man 於 2014-12-6 12:27 AM 發表 查看引用來源
今晚早左收工了……
咁好! 有冇去玩呀??

引用:
原帖由 tommylam2004 於 2014-12-6 12:56 AM 發表 查看引用來源

有冇相呀,正呀:smile_40:
Party裙咪post左系前幾頁啦...

引用:
原帖由 tommylam2004 於 2014-12-6 12:57 AM 發表 查看引用來源
唔知你鍾意咩顏色咩款既底底/bra既呢:smile_13:
你自己估吓啦...:smile_o05:

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-11-11 10:29 PM 發表 查看引用來源

冇問題, 但我收好貴, 仲好好惡... 你唔好喊呀...
你補咩??

日日精彩日日新鮮。咁sexy,真係可以勁提升對手的戰鬥力

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-12-5 11:58 PM 發表 查看引用來源
公幹返左黎五日,做左四日, 星期三休息一晚, 所以冇時間update星期二晚玩左D乜嘢…

自從結左婚, 第一大改變, 放工返到屋企, 我就除剩內衣褲周屋行,由我地間房去我個衣帽間揀底底同睡衣, 加埋洗面落妝, 大約 ...
要搵人清楚案發現場嘛…我最耍家…lol

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆