上一頁下一頁
發新話題

引狼入性

收藏  |  訂閱
1.4k  675.5k

再肥d就一流

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2015-1-23 06:41 AM 發表 查看引用來源

李生...Ahh...........我要R
係咪㗎?

定係一邊壓住妳喺地下狂插,一邊 cover 妳個咀。一手輕輕彈妳粒 Lin Lin 同揸妳對波?舔頸同耳仔就實有。

不過,妳一淫叫就摑妳塊面一巴?等妳塊面興興哋,痛痛哋。當妳死忍唔淫叫時,就一吓插到盡,但依然向入推,不斷磨。妳一叫,又摑妳。另外,又用言語羞辱妳。

到妳 high 晒,就命令妳企起身,比我幫妳戴眼罩,同縛妳對手。拉妳出露台,或窗邊比我 gang bang?

有無興趣將幻想成真? :p

MK 心口都有好大嘅實力:smile_o05:

老人家經驗豐富呀!:smile_44:
引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2014-10-27 12:48 PM 發表 查看引用來源
Hey all @ hkd,

我是已婚人妻, 同老公定居澳洲, 留學時識, 畢業後都仲意澳洲, 所以在這定居, 我是OL, 老公做IT, 經常要interstate travel~ 我用"Mrs_MK" 做Account名, 是因為D friend話: 雖然我在澳洲都住左好耐 ...

又幾肥美噃!:smile_47:
引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2015-1-23 11:18 AM 發表 查看引用來源
Lucky, Casual Friday

遲左D上嚟:smile_o09: :smile_o09:

第一次post

第一次post
Mrs MK 睇到你D相,都巳經忍唔到手

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2015-1-23 11:18 AM 發表 查看引用來源
Lucky, Casual Friday

http://i44.photobucket.com/albums/f8/mrs_mk/IMG_0812_zps7b5cc4e4.jpg
身材比例好fit 唔錯

引用:
原帖由 Mrs_MK 於 2015-1-12 06:20 AM 發表 查看引用來源
Umm..... 睇完你地的留言:smile_13:, 搞到人地今朝.....

https://soundcloud.com/user552729402/2015-1-12-9-1-25a/s-AjYWY

你地好乞人憎ga~
聽完真係咩都硬呀

回覆 779# 的帖子

MK MK
skype me PS ok?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆