上一頁下一頁
發新話題

真的有可以比老婆同其他人上床的男人嗎?

收藏  |  訂閱
883  278.5k

睇你自己點霖

引用:
原帖由 schule 於 2012-10-20 02:46 PM 發表 查看引用來源

好多人話想玩, 亦有好多人話有玩開. 但係當你想大家先認識一下咩, 就個個都話女伴唔會出現. 人人都只係想搵著數食免費餐, 開乜群組都冇意思啦.
正常.........真係可以同自己最重要的伴侶一齊接受
(open marriage/open relationship):smile_o13: 都係少數
我都好少公開同D...friend講:smile_o15:

我諗好多都係甘,玩人個啲梗好架!

其實我都想試下,我係男,今年23!!
想試下食人地老婆,我睇晒全部留言都覺得好興奮,,3x-4x歲既女性果種味道真係好吸引
如果有CHING想睇下自己老婆同人地做,可以PM我/留言比我

citypower 我已經 add 你, 請 accept.

引用:
原帖由 kelvin815 於 2012-10-20 08:59 PM 發表 查看引用來源
其實我都想試下,我係男,今年23!!
想試下食人地老婆,我睇晒全部留言都覺得好興奮,,3x-4x歲既女性果種味道真係好吸引
如果有CHING想睇下自己老婆同人地做,可以PM我/留言比我
你試過?? 佢地老公興奮嗎??可否pm我??想分享下。

引用:
原帖由 goldfish88 於 2012-10-22 11:58 AM 發表 查看引用來源你試過?? 佢地老公興奮嗎??可否pm我??想分享下。
佢話想試下喎!

Jamiewing2012

我回吾到pm
回應番你,,is okay

見大家分享得咁開心,我其實都有出黎玩開...我個佬重好鼓勵我俾唔同既男人插,咁先至代表我夠淫..

引用:
原帖由 妹妹豬2012 於 2012-10-22 10:28 PM 發表 查看引用來源見大家分享得咁開心,我其實都有出黎玩開...我個佬重好鼓勵我俾唔同既男人插,咁先至代表我夠淫..
哈~你黎岩地方啦!

呢度大把師兄:smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆