上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
952  67.0k

引用:
原帖由 2146 於 2006-6-19 09:22 PM 發表
做左CD-ROM都有一陣,睇住咁多位c兄都貼相,小弟都試貼,
請多多指教:smile_40:

QQ女,有次係chat room識既
20歲,北京
嘩~~~呢d質素咁得

引用:
原帖由 fish_ooo 於 2006-6-19 11:09 PM 發表

咁未仲死~一陣佢上到黎話~嘩好得意ar~咩黎架....(之後拎黎睇....)死得:smile_27:
你話用黎同外國D親戚舊同學們視頻嘛

引用:
原帖由 wataru 於 2006-6-20 03:20 發表

你話用黎同外國D親戚舊同學們視頻嘛
e個師兄好提議妳諗諗佢啦~~~:smile_15:

引用:
原帖由 wataru 於 2006-6-19 07:25 PM 發表

如果你有申請密碼保護﹐你便向QQ公司申請返舊的QQ號碼。
如果沒有的話﹐你需要申請一個新的號碼啦。
thank you your reply~~

回復 #105 JackySam 的帖子

Thank you ar, but I dun have qq number ar...... can you help me to get one?????

回覆~~流浪忍者~~的問題
引用:
原帖由 流浪忍者 於 2006-6-20 01:39 PM 發表
我是新人.....初哥.....
請問有關QQ, 我在香港可唔可以上QQ呀,
請大大提示, 如何可以上QQ網及下載.
如何取QQ號碼.....
如何結識QQ女......
1 .香港當然可以上到qq , qq有分繁體 , 簡體 , 英文版..
2 .去 w ww.qQ . CO M 可下載
3 .w ww.qQ . CO M 有指示你伸請方法
4 .看其他c兄的post , qq有聊天室和搜尋朋友功能......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆