上一頁下一頁
發新話題

和下屬的第1次 (文:1,3,14,31...; 相 7, 31,32, 56)

收藏  |  訂閱
1.6k  661.2k

真唔明點會有人咁得閒, 攪咁多嘢去破壞人哋嘅想像空間,
互聯網嘅討論區, 係俾人發表文章同意見架嗎, 你鍾意可以入嚟睇,
有興趣嘅就傾幾句, 唔啱睇嘅就出番去, 如果你覺得眾人皆醉我獨醒嘅,
就自己開檔, 發表偉論同貼吓自己 D 靚相, 冇必要又要睇又要閙人.

:smile_41:

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-27 05:41 PM 發表 查看引用來源
What happened here before?   
同你有關架,sexyboss

但化骨龍一直都好protect我喎,點解佢又......:smile_40::smile_40:
引用:
原帖由 ohbabe3328 於 2011-6-27 05:45 PM 發表 查看引用來源
真唔明點會有人咁得閒, 攪咁多嘢去破壞人哋嘅想像空間,
互聯網嘅討論區, 係俾人發表文章同意見架嗎, 你鍾意可以入嚟睇,
有興趣嘅就傾幾句, 唔啱睇嘅就出番去, 如 ...
:smile_40:

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-27 05:47 PM 發表 查看引用來源
但化骨龍一直都好protect我喎,點解佢又......:smile_40::smile_40:  :smile_40:
因為咁佢同人閙交所以..............

:smile_13:

因為頭先有些少罵戰或者版主覺得離左題所以咪咁

差不多收工,今晚B君會接我去食飯,仲有半小時就到,其實冇乜邊度食,都係喺西環。佢都十分赲今日,不過見到他笑容我已很滿足了。

今晚要寫定之前旅行嘅事。

PS. If 化骨龍read my message, dun worry, we're all missing u, and hope see u soon.

佢好得意架,成日話我PM佢,同追佢,呢個曳仔。
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2011-6-27 05:58 PM 發表 查看引用來源
因為頭先有些少罵戰或者版主覺得離左題所以咪咁

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-27 06:03 PM 發表 查看引用來源
佢好得意架,成日話我PM佢,同追佢,呢個曳仔。   
我都想pm你架,不過我估你一定唔會騷我

其實我一早已經提及過我唔會睇任何PM, 因為我知我嘅定位只係想將我嘅事抒發出來,而且有很多知道我的都知我一直冇答覆過PM,希望大家明白,而且,我已經不是後生女,好過我的外面還有很多, dun waste the time on me so.
引用:
原帖由 寺本剛 於 2011-6-27 06:04 PM 發表 查看引用來源

我都想pm你架,不過我估你一定唔會騷我

引用:
原帖由 sexyboss 於 2011-6-27 06:10 PM 發表 查看引用來源
其實我一早已經提及過我唔會睇任何PM, 因為我知我嘅定位只係想將我嘅事抒發出來,而且有很多知道我的都知我一直冇答覆過PM,希望大家明白,而且,我已經不是後生女,好過我的外面還有很多, dun waste th ...
好過你的女孩可能真係好多,但好過你的boss真係無邊幾個 :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆