上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 12

收藏  |  訂閱
1.5k  42.4k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-26 05:14 PM 發表 查看引用來源
她是一號,其它號碼暫是末能取代一號,按最新資料顯示,剩餘只有兩件對一號會有威脅,
另就算本人願意借出面具,但陽具方面會有明顯差別及功能上難以操控,  請見諒!:smile_38:
禾也是肯小肯短巧快的

LET ME TRY企B

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-3-26 06:16 PM 發表 查看引用來源

但我試過去仁k,抽下渣下:smile_o01:
宗旨係唔叫x
所以你話我優之良品
真係唔敢當:smile_o05:
各取所需,去仁k都好玩, 叫G只係求發洩,我也不喜歡

引用:
原帖由 煎泗巧巧反 於 2010-3-26 07:05 PM 發表 查看引用來源

禾也是肯小肯短巧快的

LET ME TRY企B
禮係短小精幹,小鋼炮形牙?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-26 05:51 PM 發表 查看引用來源
明天上班嗎?
可返可唔返.....不過我多數返.....

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-26 08:39 PM 發表 查看引用來源

可返可唔返.....不過我多數返.....
禾7點上路.:smile_04: :smile_o13:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-26 09:15 PM 發表 查看引用來源
禾7點上路.:smile_04: :smile_o13:
晚上???

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-3-26 09:30 PM 發表 查看引用來源

晚上???
上去同企食飯,但末必同企過夜,周日來我酒店賭馬,   What's you plan for the weekend?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-26 09:36 PM 發表 查看引用來源
上去同企食飯,但末必同企過夜,周日來我酒店賭馬,   What's you plan for the weekend?
我會上去飲酒......跟手搵間酒店過夜......訓醒就去按摩(正經的)....

哈....而家唔知點解.......一見到有人post沉船......就會走去睇下........:smile_42:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-3-26 09:36 PM 發表 查看引用來源
咁殘忍???條女會點諗啊???:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆