上一頁下一頁
發新話題

ⓘⓡⓘⓢ 徵♦喪♦傻♦癲♦之男女友①

收藏  |  訂閱
1.5k  30.0k

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-7-19 03:48 AM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 你又知既
你時時都睇住架??:smile_o14:
岩岩jowy話冇風, 我咪去左睇新聞囉....:smile_38:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-19 03:50 AM 發表 查看引用來源

岩岩jowy話冇風, 我咪去左睇新聞囉....:smile_38:
joey@@""那一個joey:smile_o04:

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-7-19 03:50 AM 發表 查看引用來源

joey@@""那一個joey:smile_o04:
多功能中場丫:smile_38:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-19 03:51 AM 發表 查看引用來源

多功能中場丫:smile_38:
佢唔係男仔泥架咩:smile_o14:

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-7-19 03:52 AM 發表 查看引用來源

佢唔係男仔泥架咩:smile_o14:
我同佢傾計, 理佢係男係女:smile_45:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-19 03:54 AM 發表 查看引用來源

我同佢傾計, 理佢係男係女:smile_45:
:smile_o08: 好混亂
:smile_o04: 你又做咩唔訓

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-7-19 03:55 AM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 好混亂
:smile_o04: 你又做咩唔訓
你都未講你睇咩, 未訓唔著囉:smile_38:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-19 03:57 AM 發表 查看引用來源

你都未講你睇咩, 未訓唔著囉:smile_38:
只係覺得佢好有追求你既感覺:smile_o10:

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-7-19 03:59 AM 發表 查看引用來源

只係覺得佢好有追求你既感覺:smile_o10:
我只係覺得佢好有想講壞野既衝動

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-19 04:01 AM 發表 查看引用來源

我只係覺得佢好有想講壞野既衝動
:smile_o01: 個個男仔都有架喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆