上一頁下一頁
發新話題

2009【元顏不瘋日】只餘3張 DJ半邊咕順位維持200人仔

收藏  |  訂閱
1.6k  35.7k

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-7-11 12:14 PM 發表 查看引用來源
報名名單:
老爺
大費
happyeveryday(感謝長生天唔駛預佢 )
十五妹
十二少
陳七
ltc1031
david84lnk
高佬
Fund佬
聞雞起舞
Sugii
文文
小雪
小麗
表姐
緝毒犬

考慮中......
KO(食完飯帶碗紅豆沙過黎)
飯後有紅豆沙既咩~:smile_o10:
我上兩次去飯堂都無既~~~

唔通飯堂高層先有~~:smile_o04:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-7-11 12:34 發表 查看引用來源

應承你,最遲18號  
佢要返動物園喎

引用:
原帖由 阿敵 於 2009-7-11 12:39 發表 查看引用來源

飯後有紅豆沙既咩~:smile_o10:
我上兩次去飯堂都無既~~~

唔通飯堂高層先有~~:smile_o04:
係攞...禾都未見过

各位C兄午安呀:smile_15:

元顏不瘋日,請假都要去啦,我又報名:smile_38: :smile_38: :smile_38:

去5到典算好呀:smile_o02:

係咪唔識都去得玩家,我又想參加,不過有乜要求家,我未試過

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2009-7-12 04:37 PM 發表 查看引用來源
元顏不瘋日,請假都要去啦,我又報名:smile_38: :smile_38: :smile_38:
亞蝦典解冇哂D車頭同簽名既?:smile_14::smile_14::smile_14:

HAHAHAHAHAHA...^^:smile_o06: :smile_o06:
緝毒犬都去,費SIR你係咪專登帶出來俾我玩呀??:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 龍星座‧紫龍 於 2009-7-12 04:44 PM 發表 查看引用來源
亞蝦典解冇哂D車頭同簽名既?:smile_14::smile_14::smile_14:
唔關事,自己乜腩都唔要啫:smile_13: :smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆