上一頁下一頁
發新話題

冷冷清清吉房中~!!!認真徵朋友!!!~~18~80歲都入黎坐坐啊!![另徵愛BEATBOX 人仕!!]

收藏  |  訂閱
801  17.0k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-28 03:05 PM 發表 查看引用來源
唔好放棄呀. 加油:smile_38:
無放棄。。。如果放棄左。。。宜家個POST 應該係第30頁左右啦~

引用:
原帖由 cover-girl 於 2009-7-28 03:10 PM 發表 查看引用來源

我而家on緊呀
見到你啦~~!!!~~咪叫左你LOR~~
都唔應我‵!!

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-28 03:10 PM 發表 查看引用來源

樓主 ~ 午安 :smile_15:
你好啊~~午安~!!!多謝你入黎坐~!!

引用:
原帖由 niks 於 2009-7-28 03:12 PM 發表 查看引用來源

你好啊~~午安~!!!多謝你入黎坐~!!
thanks! 樓主真係客氣:smile_o12: ...

:smile_o10: 想問樓主為何唔整返個靚仔icon呢?

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-28 03:17 PM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 想問樓主為何唔整返個靚仔icon呢?
小豬, 唔係咁講嫁~~我呢度夠靜, 夠凍=.=""
天氣熱一流~!

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-28 03:17 PM 發表 查看引用來源

哈哈~~因為樓主都唔靚仔, 整黎都無咩用~~同埋,....唔識整~~XDD

引用:
原帖由 niks 於 2009-7-28 03:24 PM 發表 查看引用來源

想問樓主為何唔整返個靚仔icon呢

小豬, 唔係咁講嫁~~我呢度夠靜, 夠凍=.=""
天氣熱一流~!
:smile_35::smile_14: 你係咪誤會左我意思呢:smile_41: ...

其實我覺得你可以show個靚仔樣出來嘛

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-28 03:35 PM 發表 查看引用來源

:smile_35::smile_14: 你係咪誤會左我意思呢:smile_41: ...

頭先眼大睇唔到...
後補番啦.~~~HAHA~~!!

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-7-28 03:35 PM 發表 查看引用來源

咁你呢~?!?你個靚女icon 呢`!?? 得閑show 下出黎啦.~!

niks 放心, 未沉得晒, 小紅幫你再推:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆