上一頁下一頁
發新話題

始終都係回歸黑洞好 7月11,13,18,25日

收藏  |  訂閱
1.5k  38.5k

引用:
原帖由 19keroro 於 2009-7-6 11:14 PM 發表 查看引用來源

做咩樹你同阿沙都換左頭像既@@
兩條女都幾得咁喎:smile_o10:
我條未食

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-7-6 11:30 PM 發表 查看引用來源

我用我條J黎保證,我自己無除褲,我祗係無反抗:smile_38::smile_38::smile_38:
冇冇冇, 你冇自己冇除褲...
只不過佢除緊你果時你一野禁左人地個頭落去
順勢又質左埋去者嘛
條女又除開有條瘾一手除埋你條孖煙筒

係喎, 今日咩野戰果
你唔洗番工咩, 唔訓走去打牌

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-7-6 10:06 PM 發表 查看引用來源

我果晚比人除左條褲呀:'):'):')

ken比返張相我呀:smile_38::smile_38::smile_38:
咁大件事下次我幫你手報仇.边个同我傻:smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 19keroro 於 2009-7-6 11:13 PM 發表 查看引用來源

搵山東妹比佢:smile_o01: :smile_o01:
咁果个師兄要食定偉哥先得啦811師兄:smile_o12: :smile_o12: 小心啦

引用:
原帖由 19keroro 於 2009-7-6 11:52 PM 發表 查看引用來源
係喎, 今日咩野戰果
呀呀我無上來就咁好玩,馬老大下次:smile_o10: 仲玩唔玩除褲

回来了:smile_o03:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-7-6 09:16 PM 發表

沙兄, 星期日有幸係火車與你一會, 果然係幽默灰鞋, 你講d撚嘢真係笑撚死我~.~:smile_30: :smile_40:
我都忘记比闪卡你同亲笔签名:smile_o01:
信和炒到2000人仔:smile_o05:

引用:
原帖由 isaac811 於 2009-7-6 07:48 PM 發表
多謝馬交哥帶團
小弟果晚帶左帶左條女上房後, 條女就係間房睇電視唔肯搞野, 叫我訓先佢想搞先叫我起身,佢都on9
問佢含唔含佢話唔吹, 同埋話只係做1Q, 屌係做一Q我使撚比八百
仲仆街就係痴撚線連車輪 ...
遇到呢d死臭西~~~第一时间投诉~~
打比他老妈~~~如果换了人
条女都系甘就真系你5好彩~~
有d女好睇心情
有d好玩到叼三q都5饱
有d叼一q就话西痛流浓:smile_o14:

引用:
原帖由 19keroro 於 2009-7-6 11:52 PM 發表
係喎, 今日咩野戰果
嬴了少少......

输少当嬴:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆