上一頁下一頁
發新話題

R's 6月低調慢慢玩之~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁)

收藏  |  訂閱
1.5k  42.9k

引用:
原帖由 robbenpan 於 18-6-2009 16:11 發表 查看引用來源

我過去 那死黨 早晚共對 各也紮職以後 沒法 暢聚而終於 相約到 但無言共對 疏淡如水日夜做 見爸爸 剛好想呻 卻霎眼 看出他 多了皺紋而他的蒼老感 是從來未覺 太內疚擔心最心痛是 愛得太遲 有些心意 不可等某個日子 ...
傻撚左!:smile_o14:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-18 04:23 PM 發表 查看引用來源

唔係呀!!!只係太悶咋....日日都等收保費!!!鬼叫之前自己做左張大單....E家寸到公司又唔返會又唔返去開....我同公司既做事方針唔同.....

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-6-18 04:27 PM 發表 查看引用來源

唔係呀!!!只係太悶咋....日日都等收保費!!!鬼叫之前自己做左張大單....E家寸到公司又唔返會又唔返去開....我同公司既做事方針唔同.....
服左你 :smile_19:

引用:
原帖由 34304 於 2009-6-18 04:28 PM 發表 查看引用來源

服左你 :smile_19:
D同事唔岩傾....D同事運動又唔得,同佢傾北上佢又唔識....只係識搞樓上咖啡搵客開單....公司太悶返唔返都把....開單至返去拎一拎野....

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-6-18 04:23 PM 發表 查看引用來源

冇野wo....只係無聊整下首野,大家開心一下架嗎!!!!:smile_15: :smile_15: :smile_15:
你嚇親好多人!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-6-18 04:37 PM 發表 查看引用來源

你嚇親好多人!:smile_30: :smile_30:
哈哈哈哈
哈哈哈哈
哈哈哈哈
哈哈哈哈
哈哈哈哈
哈哈哈哈

收工啦

大家慢吹

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-6-18 04:23 PM 發表 查看引用來源

你個頭八達通
你仲吾報名 this sat
我報名先

R
20/06
我去有錢佬

引用:
原帖由 34304 於 2009-6-18 05:30 PM 發表 查看引用來源
收工啦
大家慢吹
我入嚟你出去............

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-6-18 06:06 PM 發表

你個頭八達通
你仲吾報名 this sat
我報名先

R
20/06
我去有錢佬
E......點解有兩個版本既???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆