上一頁下一頁
發新話題

怪獸公司徵朋友會-----part 2

收藏  |  訂閱
1.5k  30.1k

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-5-23 04:06 PM 發表 查看引用來源
咩一時時呀....佢成日都咁醒架啦...我好鐘意佢地架
系呀我都鐘意

引用:
原帖由 jo-- 於 2009-5-23 04:06 PM 發表 查看引用來源
咩一時時呀....佢成日都咁醒架啦...我好鐘意佢地架
我地成班員工都好感激你呀....老闆:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-23 04:08 PM 發表 查看引用來源

但你岩岩講左出黎呀
唔好今大聲

引用:
原帖由 momobird 於 2009-5-23 04:09 PM 發表 查看引用來源
系呀我都鐘意
咁都要佢地鐘意你先得喎!!!唔係我都愛莫能助...不過多數都係......:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 momobird 於 2009-5-23 04:09 PM 發表 查看引用來源
系呀我都鐘意
都唔知你點做生意架, 冇樣貨賣得既, 不如你唔好做生意喇, 叫我老闆請你洗廁所啦

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-23 04:06 PM 發表 查看引用來源

是煲還是貶呀:smile_45: :smile_45:
妳古下.....妳今聰明 ....又吹得:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 momobird 於 2009-5-23 04:10 PM 發表 查看引用來源
唔好今大聲
我唔講, D 人都有眼睇架

引用:
原帖由 momobird 於 2009-5-23 04:13 PM 發表 查看引用來源
妳古下.....妳今聰明 ....又吹得:smile_47: :smile_47:
嘩...嘩...嘩...乜你轉得咁快架, 宜家唔係蠢喇咩?:smile_45: :smile_45:

係呀...又係時候去吹.....:smile_47: 吹.....:smile_47: .....煙喇

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-23 04:12 PM 發表 查看引用來源

都唔知你點做生意架, 冇樣貨賣得既, 不如你唔好做生意喇, 叫我老闆請你洗廁所啦
靜系洗妳果個廁所....睇下有冇低低...流系到

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-5-23 04:14 PM 發表 查看引用來源

嘩...嘩...嘩...乜你轉得咁快架, 宜家唔係蠢喇咩?:smile_45: :smile_45:

係呀...又係時候去吹.....:smile_47: 吹.....:smile_47: .....煙喇
我有不果大技好多.....一定岩妳吹:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆