上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(62)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.5k

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-5-19 04:37 PM 發表

本席現將以上case交由妳跟進,如有進一步消息須即向方中Sir報告!
yes sir:smile_38: 我申請要架熊貓車去巡邏:smile_38:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-5-19 16:40 發表 查看引用來源

改左例?:smile_41:
法官大人你唔知咩:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-5-19 04:34 PM 發表 查看引用來源

都好呀....我連HEA都狠月冇得HEA:smile_13: :smile_13:
你響公司上住網仲唔陪hea咩:smile_45:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-19 04:24 PM 發表 查看引用來源

回法官大人....!

o仔先生已經失蹤近2天合共48小時,並未有被通知出境紀錄!已出尋人memo!
案件已交由唔重案組~方SIR跟進!
案件編號#LE05354

最後與利是小姐聯絡時間為尋晚唔記得幾多點...總之係夜晚!
今朝到 ...
如無意外......應該係.....比人私有化左........:smile_44: :smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-19 04:38 PM 發表

你....其實做乜架:smile_27::smile_30:
研究生:smile_44:

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-5-19 16:41 發表 查看引用來源

你響公司上住網仲唔陪hea咩:smile_45:
我直頭係所有時間都上哂網....:smile_42: :smile_42: :smile_42: :smile_45:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-5-19 04:38 PM 發表

加下咪知LOR:smile_13: :smile_13:
都係17號轉, 唔知唔奇

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-19 16:42 發表 查看引用來源

研究生:smile_44:
唔係大專生咩:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-19 04:38 PM 發表
好耐無來啦
你知就好啦, 快d日日黎呀:smile_22::smile_22::smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-19 04:41 PM 發表

如無意外......應該係.....比人私有化左........:smile_44: :smile_30:
下.....2個do係?:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆