上一頁下一頁
發新話題

酒店妹 3p^2 第1-6遍 "加相 (5)" 終之章 - 準備中

收藏  |  訂閱
814  179.9k

引用:
原帖由 bennyho12 於 2009-2-26 10:44 PM 發表 查看引用來源
C HING ,太厲害啦。。。
我都想享受下
要付出 ga, no free lunch

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-26 10:44 PM 發表 查看引用來源

您唔係 係吹水大本營 咩, 鬼鬼鼠鼠閃出來 ....
:smile_40::smile_13:你又知ge ?裝我?

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-26 10:37 PM 發表 查看引用來源

終之章 -食煙  XD~....

其實寫緊 "酒店妹 前傳"

....
亞文 佢第一個上唔係私家雞, 而係 .....
冇法啦, 因為除左 清潔亞姐之外 ........
一加加左10蚊...貴到嘔電...
咁樣擺明迫人食水煙姐...好心政府一係禁左佢...一係唔好收咁多...
又話食煙唔好..又唔捨得幾廿億稅收....e+攪到食煙合法...但冇人買貴o個隻(40蚊包..搵鬼買.)..個個走去買私煙...稅收少左...政府又要用多d人力物力去捉走私客.....不知所謂=.=凸

咁係咪d4~50歲既女人佢都上過呀???

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-2-26 10:57 PM 發表 查看引用來源

一加加左10蚊...貴到嘔電...
咁樣擺明迫人食水煙姐...好心政府一係禁左佢...一係唔好收咁多...
又話食煙唔好..又唔捨得幾廿億稅收....e+攪到食煙合法...但冇人買貴o個隻(40蚊包..搵鬼買.)..個個走去買私煙...稅收 ...
禁左佢 稅收.....

為左份工 冇計..... 3到尾la

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-26 10:51 PM 發表 查看引用來源
:smile_40::smile_13:你又知ge ?裝我?
:smile_27: 鬼裝您, 您開post ga ma .... 一望就見...

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-26 11:08 PM 發表 查看引用來源

為左份工 冇計..... 3到尾la
:smile_13::smile_13:感覺如何?

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-26 11:09 PM 發表 查看引用來源

:smile_27: 鬼裝您, 您開post ga ma .... 一望就見...
:smile_13::smile_30:開左好耐啦

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-26 11:09 PM 發表 查看引用來源
:smile_13::smile_13:感覺如何?
留意 酒店妹 前傳 啦

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-2-26 11:10 PM 發表 查看引用來源
:smile_13::smile_30:開左好耐啦
所以 話您 鬼鬼鼠鼠 law :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-26 11:12 PM 發表 查看引用來源

所以 話您 鬼鬼鼠鼠 law :smile_30: :smile_30: :smile_30:
:smile_42:咁話我ga
引用:
原帖由 fireman.2000 於 2009-2-26 11:11 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=192963951&ptid=9113168][/url]

留意 酒店妹 前傳 啦
:smile_27::smile_27:咁多..邊度係?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆