上一頁下一頁
發新話題

CopyTour...(花刀之夜)住四星魚信全包440蚊.齋唱K250蚊

收藏  |  訂閱
861  15.7k

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-12-26 10:47 PM 發表

去花街揀女一定要早,我每次帶朋友上去玩都係6點半前入場,叫妃姐幫我睇住D女返工未,自己就系 K 房飲酒唱歌,一多女返工即叫我朋友落去揀女,揀完女先去食飯,食完再唱 包無失拖
聽朝早一於去個正骨再上cp~~!!!:smile_40:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-12-26 10:30 PM 發表 查看引用來源

你講飲茶定飲酒呀:smile_30: 飲茶無任歡迎,飲酒就要問團長
咁!!!!:smile_13: 團長死左去邊啊????:smile_30:

引用:
原帖由 T-65 於 2008-12-26 10:37 PM 發表 查看引用來源

係啦 ... 叫佢拖三隻頭馬黎沙圈度下步 , 得就親自晨操兼試閘 ~ :smile_46:
邊有頭馬架,各花入各眼,有人鍾意食肥,有人鍾意食廋,要揾服務態度好就幫倒你:smile_04:

引用:
原帖由 苦主brother 於 2008-12-26 10:50 PM 發表
咁!!!!:smile_13: 團長死左去邊啊????:smile_30:
團長一係打緊報告,一係就閉關回緊氣等聽日出關.....:smile_40:

引用:
原帖由 CP-5 於 2008-12-26 10:50 PM 發表 查看引用來源

聽朝早一於去個正骨再上cp~~!!!:smile_40:
我怕你正骨都已經忍唔住

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-12-26 10:52 PM 發表 查看引用來源
邊有頭馬架,各花入各眼,有人鍾意食肥,有人鍾意食廋,要揾服務態度好就幫倒你:smile_04:
你貢近馬房實有貼士既 ~ :smile_38:

引用:
原帖由 苦主brother 於 2008-12-26 10:50 PM 發表 查看引用來源
團長都好多野做架,要幫你地打點一切,搞得唔好又要比你地炸形

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-12-26 10:54 PM 發表

我怕你正骨都已經忍唔住
正骨搵個亞嬋囉~~~!!!

引用:
原帖由 CP-5 於 2008-12-26 10:34 PM 發表 查看引用來源
我聽日一定要睇定d先搵囡囡.......
記得同我約 丹丹 ... 呀大佬 ~ :smile_15:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-12-26 10:57 PM 發表

團長都好多野做架,要幫你地打點一切,搞得唔好又要比你地炸形
係啦,比團長休息一下啦~~!!
佢搞左咁多日,點都要回回氣嘅~~!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆