上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.6k

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2008-12-10 08:08 PM 發表 查看引用來源
嘩!!:smile_40: 果然夠刺激,...你應該出野時張D精射落佢老公張相到,:smile_30: 再係佢枕頭放個屁,咁先形嘛:smile_34:
咁撚絕都比你諗到....:smile_42:

引用:
原帖由 你老豆生花柳 於 2008-12-10 10:59 PM 發表 查看引用來源
推一推先:smile_46:
師兄聖誕除夕有冇檔期呀...有大party喎:smile_34:

引用:
原帖由 llokbboy630 於 2008-12-10 08:49 PM 發表 查看引用來源
啊天係cp第一次搞既演唱會!有好多女棒埸架!
http://hk.youtube.com/watch?v=3p5OijQOPek
都唔知幾撚型:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 llokbboy630 於 2008-12-10 08:19 PM 發表 查看引用來源

咁益佢老公,係都益你先啦
上我屋企射落佢支牙刷度......................:smile_30:

天天早晨!

Thanks

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-1 11:47 AM 發表 查看引用來源
今個星期又吹雞,因為我要珍惜最後兩個星期....:smile_39: ........

聖誕節會去遠行, 之前打算平安夜唔會親自主持大局....但而家度過應該可以親自出馬...各位兄弟記得報名啊!!!

至於除夕,一定大搞....見到3 ...
收到

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-10 07:06 PM 發表 查看引用來源

咪係..好似你第一次黎已經食左朱咪咪~~
朱咪咪比佢性感!!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 llokbboy630 於 2008-12-10 08:49 PM 發表 查看引用來源
啊天係cp第一次搞既演唱會!有好多女棒埸架!
http://hk.youtube.com/watch?v=3p5OijQOPek
TOO COOL TO BE TURE!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-11 01:22 AM 發表 查看引用來源

咁撚絕都比你諗到....:smile_42:
冇計.睇得3,4仔多都學到DD

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-12-11 01:25 AM 發表 查看引用來源

上我屋企射落佢支牙刷度......................:smile_30:
唔洗驚,你都有份:smile_30: ,我唔會咁偏心既!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆